Начало / Статии / Статии - САЩ

Уикенд изкушения: Хонолулу -

Автор

/

Формулата на успеха на Хонолулу не е сложна: Плажна ивица + Американската мечта = Тропически рай.

Цялата зона край залива Уайкики е синоним на лукс, на печеливш туристически бизнес, на предпочитана дестинация на хайлайфа. Каквито и определения да се прикчават на Хонолулу, той си остава  единствен и неподражаем. Никой друг град не се свързва в представите ни с толкова много екзотика. Хонолулу„добре защитено пристанище” в буквален превод от местния език, е курортът, без който америкаците просто не могат.

Неповторимата релакс атмосфера се дължи най-вече на тропическото слънце, на уханието на океана, на пъстроцветните одежди на курортистите.Тук расите и културите си съжителстват по най-хармоничен начин, като взаимно се обогатяват.

Когато слънцето започва да се скрива зад хоризонта, голите тела тръгват да се обличат и плажът коренно се променя. Наближава залезът и по тези места той неизменно наподобява изглед от пощенска картичка. Нощта тук е само миг от хавайската магия.

Всички са в очакване на изгрева иззад палмите и луксозните небостъргачи. За да се потопят в един нов ден.Още един ден в тази райска градина.

>
03 август 2012 г.

Тагове

екзотика

острови

уикенд изкушения

Хавай

Забележителности наоколо

Избрани оферти