Начало / Статии / Статии - Фиджи

Ватулеле Айлънд Ризорт - южнотихоокеанска идилия видяна през очите на един кинаджия

Автор

/

Ватулеле е резултатът от филмов сериал, създаден, когато награждаван австралийски телевизионен продуцент се сработва с роден на Фиджи хотелски мениджър с опит от най-висока класа.

Други островни курорти може и да имат местоположения със сходна природна красота (оградени от рифове лазурносини лагуни, бели плажове, полюляващи се кокосови палми), но докато те се напрягат да уважат вашето уединение, тук политиката предполага, че вие сте дошли в това непринудено ваканционно селище, за да разпускате и да общувате, не непременно в този ред.

Превъзходни ястия са консумирани на вечеря в компанията на другите осемнайсет двойки в курорта, шампанско се лее като лимонада, а ако не срещнете някоя смайваща шумна компания от интересни, изискани австралийски, американски или европейски типове по време на първите два дни, то е вероятно защото сте се скрили във вашата къщичка буре. Внимание към детайла е девизът днес: наръчи от еднодневен червен жасмин украсяват и ароматизират просторните бунгала, докато табелката „Не ме безпокойте“ (за кратката дрямка преди часа за коктейл) е оформена като огърлица от раковини.

Възможностите за гмуркане на Фиджи нямат чет, а „Ватулеле“ е известен като петзвезден хотел с петзвездно гмуркане. Но за разлика от повечето ориентирани към гмуркането курорти в Тихия океан, негмуркачите тук могат да избират от впечатляващ брой развлечения, докато изчакват своя гмуркащ се Друг да изплува за въздух.

Къде: Остров Ватулеле, Фиджи (на 30 минути с лек самолет от летище Нади)

Най-добро време:  май - ноември

>
06 юли 2012 г.

Тагове

гмуркане

екзотика

лукс

романтични места

хотели

Забележителности наоколо

Избрани оферти