Начало / Екскурзии / Екскурзии - Венеция

КАРНАВАЛ ВЪВ ВЕНЕЦИЯ

Номер на оферта

/

232922

Дати & цени

02 февруари 2024 г. - Цена от 619 лв.
09 февруари 2024 г. - Цена от 619 лв.

Цената включва

ТРАНСПОРТ С ЛИЦЕНЗИРАН АВТОБУС;
СЪОТВЕТНИЯ БРОЙ НОЩУВКИ СЪС ЗАКУСКИ;
ВОДАЧ-ПРИДРУЖИТЕЛ;
ЕКСКУРЗОВОДСКО ОБСЛУЖВАНЕ.

Цената не включва

ТАКСИ ЗА ВХОД В МУЗЕИ, БИЛЕТИ ЗА КОРАБЧЕТА, ГРАДСКИ ТРАНСПОРТ И ПР;
МЕДИЦИНСКА ЗАСТРАХОВКА (2 ЛВ. НА ЧОВЕК НА ДЕН);
ГРАДСКА ТАКСА (CITY TAX);
РАЗХОДИ ОТ ЛИЧЕН ХАРАКТЕР.

Програма на пътуването

Екскурзията е петдневна и включва 1 нощувка в Загреб, 2 нощувки в района на Лидо ди Йезоло или Тревизо и разглеждане с екскурзовод на забележителностите на Венеция и Верона. Настаняването е на база нощувка и закуска в хотели 3 или 2 звезди.

=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=============================================================

ПРОГРАМА

ПЪРВИ ДЕН - 05:00 ч. – хотел „Тримонциум” в Пловдив – трансфер ПловдивСофия за тези, които желаят / 08:00 ч. – отпътуване от Централна автогара София – сектор 43. Качването в автобуса започва в 07:30 ч. Отпътуване по маршрут СофияБелградЗагреб. Вечерта – пристигане в хотела в Загреб. Настаняване. Нощувка.

ВТОРИ ДЕН – Закуска. Отпътуване за Верона. Разглеждане на Верона: Арена ди Верона, къщата на Жулиета, пл. „Бра”, пл. д’Ербе, пл. „Синьория”. Отпътуване към Лидо ди Йезоло или района на Тревизо. Настаняване. Нощувка.

ТРЕТИ ДЕН - Закуска. Разглеждане забележителностите на Венеция: разходка с корабче от Пунта Сабиони до „Сан Марко” (цената на билета за корабчето не е включена в пакетната цена на екскурзията), посещение на историческия център на Венеция: площад “Сан Марко”, базиликата „Сан Марко”, двореца на Дожите (отвън). Разходка до моста “Риалто”. Ако изберете екскурзията с дата на отпътуване 02.02.2024 ще можете на 04.02.2024 в 12:00 ч. да се полюбувате от площад „Сан Марко” на най-популярното събитие на Карнавала – „Полетът на Ангела”. Вечерта – завръщане в хотела в Лидо ди Йезоло или района на Тревизо. Нощувка.

ЧЕТВЪРТИ ДЕН - Закуска. Свободен ден за разходки из карнавална Венеция (цената на билета за корабчето от Пунта Сабиони до „Сан Марко“ не е включена в пакетната цена на екскурзията). Възможност за разглеждане галерията на Академията, Ка д’Оро или на островите Мурано и Бурано с техните фабрики за стъкло и дантели. Пътуващите на екскурзията с дата на отпътуване 09.02.2024 ще могат да присъстват на последните дни на Карнавала, когато градът буквално гъмжи от дегизирани хора, които се тълпят по уличките и площадчетата, за да се забавляват, но и за да бъдат забелязани и да създават празнично настроение на околните. Вечерта - отпътуване по маршрут ВенецияЛюблянаЗагребБелград - София. Нощен преход.

ПЕТИ ДЕН - Вечерта – пристигане на Централна автогара София. Трансфер до Пловдив.

ДАТИ И ЦЕНИ:

02.02.2024 – 06.02.2024
09.02.2024 – 13.02.2024


Цена на човек в двойна или тройна стая: 619 лв.
Цена на човек в индивидуална стая: 736 лв.
Цена за деца и младежи до 17 г. в стая с 2-ма възр. – 569 лв.
Цена за деца и младежи до 17 г. в стая с 1 възр. – 599 лв.

Доплащане за ползване на двойна седалка от един турист – 255 лв.
=============================================================
Важно:Посочените цени са с приложена отстъпка 3% за ранно записване и са валидни до 2 месеца преди датата на отпътуване.

ВАЖНО: При нощувки в Италия туристите заплащат задължително градска такса както следва в или в околностите на Лидо ди Йезоло или Тревизо - около 1,00 евро на човек на ден при настаняване в хотели 3 звезди и 1,50 евро на човек на ден при настаняване в хотели 4 звезди.
Възможно е през 2024 г. и други европейски градове да въведат подобни такси, които биха се заплащали директно на рецепцията на хотелите лично от туристите.

=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ ИЛИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


==============================================================

Тагове

Оферти - Италия |  Оферти - Венеция |  Екскурзии - Италия |  Екскурзии - Венеция |  Карнавали 2023 - Италия |  Карнавали 2023 - Венеция

Избрани оферти