Начало / Статии / Статии - България

Екскурзии в България през ноември – най-изгодните оферти

Автор

/

Никога не спирайте да опознавате България. Макар есента понякога да е студена и дъждовна, тя може да бъде също и слънчева и цветна като родопска черга.

Вижте кои са най-изгодните екскурзии в България през ноември, открийте дестинацията, която все още не сте посещавали и пълен напред към есенните пътешествия!

Дефиле на младото вино в Пловдив - за 1 ден

Дефиле на младото вино е традиционно за Пловдив събитие, по време на което всяка есен можете да участвате в дегустации на млади български вина. Фестивалът се провежда в някои от къщите в Стария град и на открито. Посетителите имат възможност да опитат младите вина на производители от различни райони на България.

27 ноември, 29 лв. на човек > виж офертата

Хисаря и Старосел за 1 ден

Районът на Старосел е един от най-богатите на тракийски гробници и храмове в България. Ако все още не сте посещавали гробницата в Старосел, сега е моментът да го направите. Комбинирайте със спокойна разходка в курорта Хисаря, за да се запознаете с останки от друга епоха - римската, включително и прочутата порта Камилите.

28 ноември, 29 лв. на човек > виж офертата

Бачковски манастир и Асеновград за един ден

Ако все още не сте посещавали Бачковския манастир - или просто не сте го посещавали скоро - отделете последния уикенд на ноември за екскурзия до там. Един от най-внушителните и големи български манастири е особено въздействащо място през есента - сред тишината на падналите листа. Добавете и разходка из симпатичния Асеновград с крайбрежните му заведения край река Чая.

27 ноември, 27 лв. на човек > виж офертата

15% намаление през ноември в Хисаря

Ако студените есенни дни ви карат да мечтаете за уют и релакс, вземете си няколко дни отпуска и се възползвайте от ноемврийското намаление на спа хотел Аугуста в Хисаря. Резервирайте повече от две нощувки през седмицата и ще ползвате 15% отстъпка от цената.

2-30 ноември, от 45 лв. на човек > виж офертата

Златолист, Рупите и Мелник за един ден

Ето и едно предложение за декември, което е в унисон със светлите коледни празници. Златолист и Рупите са две места, в които вярата на хората и чудесата са концентрирани. Историите и легендите за Преподобна Стойна и Ванга все още привличат хиляди българи всяка година. Добавете и разходка из най-малкия град в България - Мелник, с хапване в традиционна механа и дегустация на местни вина и имате перфектното декемврийско пътуване.

19 декември, 37 лв. на човек > виж офертата

>
05 ноември 2021 г.

Тагове

винен туризъм

идеи за уикенд

културен туризъм

семеен туризъм

забавления за деца

Забележителности наоколо

Избрани оферти