Начало / Статии / Статии - България

Разнообразете уикенда си с easybook.bg

Автор

/

Удоволствието от срещата с новото и различното е чувство, което всеки от нас познава и обича, но често забравя да си подарява. Живеем забързано, понякога на автопилот и само глътка въздух от всекидневните задължения може да ни спаси от полудяване.

Много хора вярват, че забавлението е свързано с излизане от града и с пътуване из непознати територии, но то може да бъде и под носа ви, стига да знаете къде и какво да потърсите.

Платформата easybook.bg събира на едно място всичко, с което можете да направите уикенда си весел, различен и вълнуващ, и то без излишни усилия и губене на време. Телефонните обаждания, ходенето до далечни офиси, писането на имейли и различните форми за контакт са в миналото, защото всичко се случва през телефона или компютъра - само с няколко клика в сайта на easybook.bg.

Част от разнообразните преживявания, които можете да резервирате през easybook.bg, са:

  • Офроуд разходка, парасейлинг, полет с балон или джет под наем - само на няколко километра от София - за хората, тръпнещи за адреналин;
  • Разпускане с любим спорт - тенис на корт, конна езда, танци или зумба - запазете си час и обуйте спортните обувки, за да разтоварите натрупаното през седмицата ежедневие!
  • Маникюр, прическа или модна консултация за дамите;
  • Масаж и спа процедури за всички, които имат нужда да отпуснат тялото и ума си;
  • Откога не сте се чувствали като турист в собствения си град? Е, сигурни сме, че отговорът няма да ни хареса. Затова запазете си час в easybook.bg и се впуснете на някоя от обиколките из София с различна насоченост.

Вече нямате извинение да си стоите у дома по пижама цяла събота и неделя. Десетки забавления, курсове за нови умения и начини за презареждане на батериите са събрани на едно място.

Ако не се сещате какво ви се прави, просто отворете сайта и разгледайте различните категории. Няколко клика по-късно ще сте готови с план, резервация и повод за чудесни нови спомени.

>
01 ноември 2019 г.

Тагове

идеи за уикенда

любопитно

уикенд изкушения

дълъг уикенд

Забележителности наоколо

Избрани оферти