Начало / Статии / Статии - България

Вино и хубав живот във винарна Uva Nestum, Гоце Делчев

Автор

/

Когато искате не просто разходка сред лозята, а наситено винено преживяване, с което да отпразнувате колко прекрасен е животът, посоката е югозапад. От малко повече от година край Гоце Делчев винарски и спа комплекс Uva Nestum Wine & SPA е място, където да заредите с енергия душата и тялото си. Разположен между четири планини – Пирин, Славянка, Родопи и Боздаг, Uva Nestum няма да ви остави да скучаете дори и за минута.

Усетете ароматите на виното

В бутикова изба Uva Nestum произвеждат вино само от собствени натурално чисти лозя. Лимитираната серия от 10 000 бутилки първокласно вино, носител на много награди, е налична само във винарната.

Включете се в дегустация във винения бар, за да решите кое е любимото ви вино и за да заредите бара вкъщи.

А за истинските ценители на виното с откривателски дух са Uva Nestum „Винени пътешествия“, в които се представят характерни вина от различни винени дестинации, автентични кулинарни изкушения от съответната страна и любопитни факти за бита и обичаите в тези краища на света.

Спа и винени терапии

Спа центърът на световно ниво е мястото, където да се погрижите за хармонията на тялото си. Външен и вътрешен басейн, хамам, джакузи с 39-градусова минерална вода, сауна, парна баня, приключенски душове, леден фонтан, солена зала за релакс – на повече от 2000 кв. м ще откриете много поводи да дадете отдавна заслужена почивка на тялото си.

За пълно блаженство, подарете си винена или солна терапия.

Насладете се на истинска храна

Uva Nestum Wine & SPA има собствено стопанство и работи с подбрани местни производители, за да ви предложи истинска, вкусна храна в ресторанта си.

Менюто предлага интернационална кухня и български специалитети (чудесно място да доведете приятели чужденци, за да ги запознаете с българските вкусове и гледки).

Питие с гледка

Елате през лятото и поръчайте питието си на коктейл бара край открития басейн или целогодишно в ресторант-енотеката на комплекса. Гледката към Долината на Места и околните планини е съвършено допълнение към всяка охладена напитка.

Останете няколко дни

Ненатрапчив лукс и усещане за хармония със заобикалящите пейзажи - това ще усетите в хотела на комплекса, който има и няколко архитектурни награди. Можете да избирате между двойни стаи или апартаменти.

Поддържайте форма

Не губете форма – Uva Nestum Wine & SPA има спортен център с футболно игрище с малки врати и два тенис корта с високотехнологична настилка от изкуствена трева. Ако нямате тенис партньор или просто искате да пробвате реакциите си на корта, Uva Nestum Wine & SPA предлага и оръдие за подаване на топки. 

Uva Nestum Wine & SPA е част от най-добрите спа хотели в България.

>
24 юли 2017 г.

Тагове

винен туризъм

винарни в България

вино

Забележителности наоколо

Избрани оферти