Начало / Статии / Статии - България

Да изнесеш офиса край езерото? Да, в Правец.

Автор

/

Излишно е да обясняваме колко е освежаващо през лятото офисната работа да не се върши в градски офис с шум от клаксони и мирис на бензинови изпарения от другата страна на прозореца, а на някое по-вдъхновяващо място.

На брега на езеро например.

Със зала с всички удобства на офиса наблизо. С огромен спа център, възможност да вземеш първия си урок по голф или да поиграеш боулинг в обедната почивка.

Офис край езерото (Office by the Lake) е лятна програма на хотел RIU Pravets, специално създадена за малки събития, изнесени офиси и мини тийм билдинги.

Какво е преживяването?

След изгрев над езерото често се носят мъгли. Сутрешното кафе си върви много добре с тази гледка, както и с прясно изпечените кроасани и пържените филийки.

За зареждане преди работа може да се разходите по брега на езерото, да потренирате във фитнеса или да поплувате в басейна.

В почивките пък можете да се отпуснете в спа центъра или да организирате мини-състезания за екипа в боулинг залата. Не пропускайте да вземете и първия си урок по голф на игрището на комплекса (има и закрита част, ако времето е лошо). Може да се окаже, че имате талант, за който не сте и подозирали.

Ако искате да поработите качествено и едновременно с това да се възползвате от всички активности в комплекса, най-добре е да останете поне три дни.

Какво включва пакет Офис край езерото:

- настаняване в хотела

- пълно изхранване на блок маса

- ползване на зала с техника и кафе пауза

- ползване на спа центъра на хотела с вътрешен и външен басейн

- боулинг игра

- мини урок Въведение в голфа за всеки участник

Валидност: от юли до септември, за дни през седмицата. Специалните цени на пакета Офис край езерото са валидни за групи от над 10 и до 50 човека.

Вижте подробна оферта за Офис край езерото.

Вижте подробна оферта за Офис край езерото.

>
28 юни 2018 г.

Тагове

голф туризъм

тиймбилдинг

Забележителности наоколо

Избрани оферти