Начало / Статии / Статии - България

Куфар, фотоапарат и кредитна карта за приятни летни спомени

Автор

/

Подготвихте ли банските си за предстоящото пътуване? А по-важното – фотоапарата? 

Няма никакъв шанс да ги забравим, а ако това случайно стане в началото на пътуването, задължително се връщаме. Иначе няма как да разкажем на приятелите си как сме изкарали и няма да има какво да споделим във Facebook. Никога не забравяме за удобствата при пътуванията, но понякога не се замисляме как можем да направим разплащанията ни по-удобни. 

Точно затова, когато стягаме куфарите за големите летни пътешествия, Alpha Bank България пуска специална промоция по кредитните си карти. До 16 август 2014 г. кредитните карти Visa Classic, Visa Gold и MasterCard Standard се предлагат от Alpha Bank без такса за издаване и без годишна такса поддръжка завинаги. А удобството на кредитната карта е неоспоримо, най-малкото защото не се налага да мислите за наличните пари в брой. Нещо повече, имате достъп до допълнително финансиране при минимални разходи, които се дължат само в случай, че картата се използва.

За всички пристрастени към пътешествията от Alpha Bank България са приготвили още едно предложение. Всеки, който до 16 август 2014 г. направи трансакции с картата си на минимална обща стойност 200 лв. ще участва в томбола за 10 фотоапарата Nikon Coolpix S3500.

Защото споделените спомени са най-незабравими.

За повече информация служителите на Alpha Bank са на разположение на телефон 0800 19 222, както и в офисите на банката в страната. А най-нетърпеливите могат да видят всички условия за кандидатстване по това уникално предложение онлайн на www.loanadvisor.eu.

>
15 юли 2014 г.

Тагове

полезно

Забележителности наоколо

Избрани оферти