Начало / Статии / Статии - Италия

Не се жени за момиче, докато не си пътувал с него

Автор

/

Колкото и да обичате любимото си момиче, не се женете за него, докато не сте пътували заедно. Ако можете да се разбирате също толкова добре, когато сте за дълго надалеч от обичайната си обстановка, значи ще можете винаги.

Докато не сте пътували с някого, познавате само половината от него – тази половина, която се вижда, когато човек е на познато място, чувства се сигурен и върши обичайните си неща. Тръгнете ли на дълъг път заедно, виждате другата половина.

Снимка: Thinkstock/Gulliver

Пътуването изважда най-доброто от хората – и най-лошото

Може би именно заради непознатата обстановка, човек често се фокусира повече върху себе си, отколкото върху партньора си, когато е на път. Или просто въодушевлението е в огромни дози – което може да е и позитивно, и негативно. Стари проблеми може да изплуват по нов начин. А може и да преоткриете колко много обичате любимата си.

Пътуването ви извежда от зоната на комфорт

А ако смятате да живеете с някого цял живот, е добре да знаете как ще се справяте заедно извън тази зона. Налага ви се да правите, опитвате и научавате куп нови неща. И именно това прави живота толкова хубав – непрестанното разширяване на зоната на комфорт!

Пътуването ви помага да се опознавате

Може би си мислите, че вече се познавате достатъчно. Много лошо. За да е успешен бракът, трябва непрекъснато да откривате нови страни на партньора си. А пътуването ви кара да правите точно това – да се виждате един друг в нова светлина.

Виждате колко независима може да бъде тя

Повечето мъже биха предпочели жена, която е независима и дори да има моменти на слабост, може да се погрижи за себе си. А няма по-добър начин да разберете дали това е така, от безкрайните опашки пред забележителности, които тя майсторски прережда или битпазарите, на които спазарява всичко на по-малко от половин цена.

Разбира се, това важи и за дамите – не се омъжвайте за любимия си, докато не сте пътували достатъчно с него!

Вижте актуални оферти за екзотична почивка! 

>
17 януари 2024 г.

Тагове

любопитно

романтика

Забележителности наоколо

Избрани оферти