Начало / Статии / Статии - Малдиви

Нова година без прекачване: до Малдивите за 8 часа

Автор

/

2020-а година е към своя край и определено е от тези години, на които нямаме търпение да кажем “Чао-чао и повече не се връщай!”. Въпреки всички начини, по които пътуването в чужбина стана сложно, все още имате шанс да посрещнете новата 2021-ва със замах и финес, на плаж и под палма.

Тази година за първи път можете да летите до Малдивите с директен полет от София - един за Коледа и още един за Нова година. А това означава, че само за 8 часа ще се озовете от мрачна и студена България на брега на Индийския океан.

Плуване в тюркоазени води, разходки по залез по бели пясъчни ивици и събиране на зимен тен с коктейл в ръка - това е може би най-доброто заклинание, с което да поканите една по-добра година в живота си.

Защо да изберете Малдивите за посрещане на Коледа или Нова година:

Полетът е директен, за 8 часа сте в рая. Обикновено до Малдивите се лети с прекачване през Истанбул или Катар, но тази година имате шанс да си спестите чакането по летищата, а с това и да се чувствате по-сигурни за здравето си.

Хотелите на Малдивите са разпръснати и няма струпване на хора. Ако търсите изолация, на Малдивите ще откриете най-блажената такава! Истината е, че Малдивите са такава дестинация, че можете да прекарате цялата си почивка в собственото си бунгало на плажа, без почти да видите други хора.

Изисква се отрицателен PCR тест при влизане в страната, но не сте длъжни да се изолирате под карантина. Макар че кой не би искал да прекара карантината си на плажа на райски остров?

На полета всички ще са с отрицателен PCR тест. Изискването за тест за влизане в Малдивите означава, че всички пътници в самолета ще са тествани и дългият полет с други хора на едно място не трябва да ви притеснява.

Имате включена в цената застраховка за Covid-19. За да сте спокойни.

Не ви трябва виза. Спестявате си обикалянето по гишета и чакането за виза.

Цените за пакет с 5 нощувки започват от 1751 евро.

Виж актуалните предложения за:

Коледа на Малдиви и Нова година на Малдивите

>
05 ноември 2020 г.

Тагове

гмуркане

новини

екзотика

острови

Пътуване и Ковид

Забележителности наоколо

Избрани оферти