Начало / Статии / Статии - Турция

Ранни записвания в Турция - какво представляват и заслужават ли си?

Автор

/

Ранните записвания за почивка в Турция с всяка изминала година стават все по-разнообразни като предложения и звучат изгодно. Но заслужават ли си те наистина, какво точно печелите и кои са предимствата им – четете надолу.

1. Ако направите ранно записване на почивка в Турция, отстъпката от редовната цена, която ползвате, е между 20 и 30%.

2. Ако трябва да се направи сравнение на това какво можете да получите за същите пари в България или Гърция, излиза, че в Турция получавате средно два пъти повече нощувки.

3. В Турция аll inclusive базата е с по-високо качество в сравнение с българската. Храната, която е включена в all inclusive почивките в българските хотели, не е нито толкова разнообразна, нито толкова богата и качествена.

4. Ако решите да не ползвате допълнителни екскурзии или по-специални спа услуги, нямате никакви други разходи за своята почивка освен вече заплатените за all inclusive пакета.

5. Ранните записвания в турските хотели често включват по-голямо разнообразие от включени безплатни допълнителни услуги.

6. Въпреки широко разпространеното мнение, аll inclusive почивката не означава непременно бездействие - можете да използвате спортната база на хотела си или да се включите в допълнителни екскурзии.

7. Oрганизирането на почивката в последния момент освен всичко останало, много често означава да направите компромис с желания от вас хотел или дестинация (най-често поради изчерпване на местата в хотела, но също и поради покачване на цените).

8. Изборът на дестинация и хотел в последната минута често са прибързани и могат да доведат дори до провалена почивка. Целта на ранните записвания е и да се избегнат тези рискове, като на туристите се предлага голям избор от изгодни почивки, от които те да изберат най-подходящата, без да се налага да бързат.

9. Ниските цени на ранните записвания в никакъв случай не означават компромис с качеството. Дори напротив - с бюджета, който сте си определили, ще можете да изберете почивка с хотел в много по-висока категория. А това автоматично означава и по-високо качество.

10. Ранните записвания са много добър начин организираните туристи да спестят време и средства.

11. При ранни записвания по-лесно можете да организирате планирането на годишния си отпуск.

Внимание! Повечето почивки с ранни записвания в Турция са с автобусен транспорт. Това означава дълги часове в автобуса, докато стигнете, но след това можете да се порадвате на седмица или две пълен релакс. Можете да използвате дългия преход с автобус, за да почетете книга, да изгледате филм, посветен на Турция или да се запознаете с местните забележителности.

Вижте най-добрите оферти за почивки в Турция!

>
08 февруари 2024 г.

Тагове

летен туризъм

плажове

романтични места

семеен туризъм

летни почивки

All Inclusive

Ранни записвания

Забележителности наоколо

Избрани оферти