Начало / Статии / Статии - България

Спа в сърцето на Югозапада - спа хотел Мантар

Автор

/

Има едно място в самото сърце на Югозапада, което е заобиколено от минерални извори, от пет планини и от парченца история, датираща от античността. Съвършеното място, на което да избягате от шум, коли и светофари, да се върнете към спокойствието и усещането за блаженство.

Хотелът

Спа хотел "Мантар" се намира край минералните извори на село Марикостиново и предлага дизайнерски стил в 25-те си стаи апартаменти с невероятна панорамна гледка към живописната природа, заобикаляща хотела. Меките цветове, използвани в дизайна, ще настроят сетивата ви за почивка. Ресторантът ще ви изкуши с традиционни, тематични и био менюта, приготвени винаги с най-свежите продукти за сезона и в най-здравословните им комбинации. 

Спа терапия за тялото и душата

Понякога човек има нужда от реновираща терапия не само за тялото, но и за душата си. Спа центърът на хотел “Мантар” е оборудван по най-високи стандарти и ще ви впечатли с дизайна си с различните акценти в различните зони. Освен че са разкрасяващи и успокояващи, процедурите с минерална вода и кал от региона имат и лечебни свойства. Изберете от голямо разнообразие от релаксиращи терапии, козметични процедури и лечебни масажи или направете ежедневните си тренировки във фитнес залата и минералния термален басейн.

За село Марикостиново

Село Марикостиново е известно с лечебната си минерална вода и кал от години. Недалеч от селото има лековити горещи минерални извори, край които има и бани с лечебна кал (подходяща за лечение на дископатия и костни заболявания). Заради бликащата минерална вода слоевете на калта постоянно се движат и това подробява нейната ефективност.

>
22 февруари 2016 г.

Тагове

балнеолечебен туризъм

басейни

бира

романтика

социален туризъм

спа туризъм

стари градове

хотели

Забележителности наоколо

Избрани оферти