Начало / Статии / Статии - Египет

5 причини да си стегнем куфара през ноември

Автор

/

Месец ноември не е предпочитан месец за отпуск и ваканция, но ние ви предлагаме няколко идеи, които ще ви настроят на вълна пътуване и топли емоции през хладната есен.

Египет: заради фараоните

Имаме добра новина за неуспелите да откраднат няколко дни през летните месеци,  за да натрупат тен на плажа. Египет, където температурите през ноември се въртят около 24-27 градуса, е една от тези страни, които са само на около 3 часа път от България със самолет и гарантират лято през този почти зимен месец, в който е доста по-лесно да си вземеш отпуск. Срещнете се с фараоните и станете част от древните загадки на Египет, а след това съберете ноемврийски тен в Хургада. 

Вижте най-добрите оферти за пътешествие в Египет!

***

Индия: заради Тадж Махал 

Има сериозна причина да посетите Индия през ноември. Tочно през този месец са поносимите температури, което превръща екскурзиите до Раджастан - земята на махараджите, и до Тадж Махал, храмът на любовта - практически възможни и не на последно място - едно невероятно изживяване.

Вижте най-добрите оферти за пътуване в Индия!

***

Перу: заради двуседмичното пътешествие 

За тези, които не обичат да прескачат от място на място, а държат да се потопят дълбоко в атмосферата и живота на всяко място, което посещават, е този двуседмичен гранд тур на Перу, който ще ви срещне с най-великите творения на инките и с цветния живот на съвременните перуанци.

Вижте подробна оферта за пътуване в Перу!

***

Дубай: заради пустинята и лукса 

Снегът вече се е настанил удобно по планинските склонове, а в Дубай е винаги топло. И ако през лятото това е "нечовешки" топло (разбирайте, 50 градуса на сянка), то през ноември е приятно топло. Не пропускайте страхотните преходи в пустинята, които ще вдигнат адреналина ви и ще ви напомнят колко много неща имате да изживеете още. 

Вижте най-интересните оферти за слънчево бягство в Дубай!

***

Йордания: за плаж или за древни загадки

Йордания е еднакво изкусителна за събиране на тен по курортите й на брега на Червено море и за откриване на древни загадки из паметниците, останали по земите й от древни народи. Ако все още не си бил в Йордания, може би този ноември е моментът да поправиш тази грешка - а и цените са доста добри!

Вижте всички оферти за пътуване както само в Йордания, така и комбинирани пътешествия в Йордания и Израел!

>
12 ноември 2019 г.

Тагове

гастрономия

замъци

идеи за уикенд

Класации

любопитно

спортни събития

фестивали

Забележителности наоколо

Избрани оферти