Начало / Статии / Статии - Малдиви

8 почивки, които са подарък за 8 март

Автор

/

8 март е денят, в който да намерите точния начин да благодарите на любимите си жени за красотата и любовта, която внасят в живота ви.


Ако имате в дома си почитателка на пътешествията или просто дама, която има нужда от глътка въздух и седмица почивка, най-доброто, което можете да направите, е да й поднесете цвете и самолетни билети.

Ето 8 пътувания, опаковани с панделка, които можете да подарите на любимите си жени тази година:

Египет: плаж и пирамиди

Снимка: iStock by Getty Images 

Египет е една от най-достъпните зимни дестинации, на които слънцето е достатъчно за плаж, пясъкът е божествен, а пирамидите и храмовете на древните египтяни са на една ръка разстояние. Това е перфектен подарък за дами, които са активни и любопитни към света, но имат нужда и от няколко дни релакс в all inclusive хотел на брега на Червено море.

Вижте всички почивки в Египет.

Дубай: шопинг и чудеса

Коя жена не обича да пазарува? А кое място би могло да е по-добра шопинг дестинация от рая на моловете Дубай?

И двата въпроса са реторични, разбира се. Подарете пътуване с блясък и пустинно очарование на дамите, които имат нужда от малко чудеса в живота си.

Вижте всички почивки в Дубай.

Малдиви: пълно откъсване

Снимка: iStock by Getty Images 

Пътуване до Малдивите е подходящ подарък за тези, които имат нужда от поне седмица пълно изключване. В островната държава няма толкова забележителности за разглеждане, както е в Египет например - тук разнообразието е гмуркане сред кораловите рифове, шнорхелинг и плаване с лодка. Останалото е тишина, божествени плажове и откъсване от всичко.

Вижте всички почивки на Малдивите.

Италия: вино и красота

Снимка: iStock by Getty Images 

Милано, Рим, Флоренция, Бари, Неапол, крайбрежието на Амалфи - коя е любимата ви част на Италия? Това е страна, на чиито изкушения малцина могат да устоят - вино, красиви гледки, изкуство и история като никъде другаде по света, модни находки, лежерни разходки, сладолед и кулинарни изкушения...

Вижте всички почивки в Италия.

Йордания: пустини, море и ориенталска екзотика

Понякога човек има нужда рязко да смени атмосферата - да отиде на място, където всичко е различно и непознато. Йордания в началото на март предлага точно това, при това без изискване за представяне на сертификат или тест от пристигащите след 1 март 2022 г. Страната има в шапката си плажове, пустини, древната Петра, културно и историческо наследство. 

Вижте всички почивки в Йордания.

Мексико: слънце и маи

Ривиера Мая е световноизвестното карибско крайбрежие на Мексико, където излежаването на белите плажове и пийването на коктейли може да се комбинира с посещение на останките на цивилизацията на маите.

Вижте всички почивки в Мексико.

Добринище: на ски и на топло

Зимно време Добринище е едновременно топла и студена дестинация, където няколко часа по пистите могат да бъдат последвани от няколко часа в басейн с топла минерална вода или спа център. Добринище се намира на 5 км от Банско и близо до Пирин, освен това е и спирка по линията на теснолинейката - има възможности както за активна, така и за релакс почивка.

Поморие: траки и спа

Метеорологичните капризи на март са всеизвестни, но каквото и да е времето, винаги е по-добре човек да е близо до морето. Поморие е известен с отличните си спа хотели, а в града и околностите му има много забележителности за разглеждане.

Вижте всички екскурзии до Поморие.

>
05 февруари 2024 г.

Тагове

екзотика

плажове

романтични места

новини

Пътуване и Ковид

Забележителности наоколо

Избрани оферти