Начало / Статии / Статии - България

Морето - идеалното място за корпоративно събитие

Автор

/

Понякога, за да намерите решение на някой важен въпрос, да излезете от затруднение в работата среда или да подобрите връзката и комуникацията с колегите, е достатъчно да смените средата. Но винаги има значение “с какво” я сменяте. 

Морският бряг има особено очарование - плажът, разходките, залезите. Освен чудесна дестинация за почивка обаче, морето би могло да бъде и страхотен източник на вдъхновение за всеки, който иска да развива себе си и своя екип, а с това - и бизнеса си. 

При организиране на тиймбилдинг или корпоративно събитие може да се доверите на специализирана агенция за по-добра ефективност. Но при всички положения е важно да участвате в избора на програма и на място. Защото все пак вие познавате най-добре своя екип.

Ако сте се спрели на морски преживявания, като начин да освежите атмосферата в екипа, когато избирате комплекс за събитието, е важно да се съобразите с няколко неща:

Настаняването - трябва да сте сигурни, че хотелът е достатъчно голям и че стаите в него са по вкуса на служителите в компанията. Разположението на стаите също е много важно - дали има опция те да са близо, на един етаж, в една сграда и т.н. Добре е самите стаи да имат опция за “after мероприятия”, защото на корпоративни събития и тиймбилдинги често купонът вечер се мести в някоя стая или на тераса. 

Стандартните, но важни удобства - хубав басейн, wi-fi, паркинг, оборудване в стаите и т.н. Банални, но безкрайно важни подробности, ако искате да прекарате добре с колегите.

Храната и партито - тези два компонента са задължителни за всяко събитие - тиймбилдинг, конференция, търговска среща. Каквато и да е целта на събирането, винаги имате нужда от добър ресторант с вкусна храна и място за купона вечерта.

Бизнес удобствата - почти всяко корпоративно събитие има и сериозна част, която може да е под формата на презентация или обучение. Затова е важно хотелът да разполага с конферентни зали с дневна светлина. Ако тя е оборудвана с модерна техника, това ще спести част от допълнителните ви ангажименти.

Разположението - особено ако ще прекарате повече от една вечер на корпоративното събитие, е много важно комплексът, който изберате, да се намира до град, от който да набавите нещо необходимо, както и до природни, исторически и културни забележителности, за да разнообразите програмата, ако се налага.

Няколко неща ли казахме? Май всъщност елементите, с които да се съобразите, когато избирате комплекс на морето за корпоративно събитие, никак не са малко. Добрата новина е, че от април до октомври може да се възползвате от всички тези удобства в Kaliakria Resort. Той се намира на 5 км южно от Каварна на ръба на скала, която гледа към безкрая на морето.

Комлексът разполага с 110 апартамента, 5 басейна, 2 ресторанта и модерно оборудван конферентен блок с капацитет от 30 до 220 места, удобен за провеждане на фирмени срещи, презентации, тиймбилдинг, семинари и конференции. В Kaliakria Resort може да се възползвате и от многоброийните допълнителни активности, като пейнтбол, стрелба по глинени панички, стрелба с лък, тенис на маса, джип сафари, конна езда, ATV и други, които ще направят преживяването още по-вълнуващо.

Научете повече за възможностите за организиране на корпоративни събития в Kaliakria Resort на hotel@kaliakria.com или на телефон 0893 616 584.

>
29 август 2016 г.

Тагове

ски дестинации

хотели

тиймбилдинг

Забележителности наоколо

Избрани оферти