Начало / Статии / Статии - България

Престиж Делукс Хотел Аквапарк Клуб в Златни пясъци

Автор

/

Това лято си подарете луксозна почивка в изцяло реновирания Престиж Делукс Хотел Аквапарк Клуб в Златни пясъци.

Четиризвездният семеен хотел предлага елегантна атмосфера, удобства и собствен аквапарк в сърцето на Златни пясъци. Разположен е сред много зеленина само на 350 м от централната алея и плажа, но и достатъчно далеч от шума, за да спите спокойно през нощта. Можете да избирате между 7 делукс суитс, 137 двойни делукс стаи и 8 двойни комфорт стаи.

Спа център и басейни

Изпълненият с естествена светлина спа център разполага с джакузи, фитнес център, сауна и вътрешен отопляем плувен басейн с температура на водата 30 градуса. За да възстановите пълния си блясък и да се чувствате превъзходно, заявете релаксиращ масаж или си запишете час в козметичното студио и фризьорския салон.

Външните басейни разполагат с шезлонги, чадъри и хавлии, а в горещите следобеди не пропускайте да се разхладите с коктейл на бара край басейна.

Аквапарк

Аквапаркът е достъпен безплатно и неограничено ексклузивно само за гостите на хотела. В него деца и възрастни ще преоткрият еуфорията от водните забавления. Има специална секция за плуване, два басейна, отрити и закрити водни пързалки, фонтани, приказни герои, както и бар край басейна. Шезлонгите, чадърите и хавлиите са безплатни.

Освен аквапарка и удобствата в хотела си, гостите на Престиж Делукс Хотел Аквапарк Клуб имат привилегията да ползват безплатно всички удобства и услуги в съседния клубен хотел - Престиж Хотел и Аквапарк.

Детски резвлекателен център Gymboree

Хотелът се е погрижил специално за най-малките си посетители с детски развлекателен център на открито и професионално обучени аниматори, които ще ги забавляват през целия ден. Сред много зеленина за децата са разположени надуваем батут, люлки, пързалки, катерушки и още много други игри, а в детския бар са заредени множество лакомства.

Други услуги и удобства

Можете да направите своята резервация в хотела на база ол инклузив тук. Ол инклузив ресторантът разполага с общо 280 места, а отделно в границите на комплекса има а ла карт ресторант, сладкарница и лоби бар. Безплатно за всички гости на хотела са достъпни интернет в целия хотел и охраняем паркинг.

>
01 март 2018 г.

Тагове

хотел

Черноморие

Забележителности наоколо

Избрани оферти