Начало / Статии / Статии - България

Престиж Хотел и Аквапарк, Златни пясъци

Автор

/

Какво по-хубаво от това да имате аквапарк в хотела си на морето?

Престиж Хотел и Аквапарк е реновиран 4-звезден апартхотел в Златни пясъци, който предлага точно това. Разположен е удобно на 150 м от плажа и от централната алея.

Освен водни забавления на една ръка разстояние, хотелът предлага и два ресторанта - Ол инклузив ресторант и А ла карт ресторант "Premium'', както и спа център, където можете да се насладите на чаша вино в джакузито или да подарите на тялото и сетивата си отпускащ масаж.

Хотелът

Хотелът е реновиран през 2017 г. Разполага със 120 апартамента, 22 студиа и 45 двойни стаи. Семействата с деца ще оценят предимството на отсядането в апартамент – с удобна трапезария и кухня към нея. Около хотела можете да избирате от десетки заведения, барове и магазини.

На разположение на гостите са два безплатни охраняеми паркинга – вътрешен и външен.

Аквапаркът и басейните

Идеалната почивка за вашето семейство включва богат избор от водни забаления в Аквапарка на хотела - пет водни пързалки (три открити и две закрити), пиратски кораб, фонтани и животни-водни пързалки бързо стават любими на децата заедно с надуваемия батут и откритата детска площадка.

Хотелът разполага с три басейна – вътрешен отопляем с температура на водата от 30 градуса и два външни, един детски и един за възрастни.

Анимация

И децата, и възрастните могат да се включат в организираните забавления и игри без да се налага да напускат пределите на комплекса. Шест дни седмично за малките посетители се организира дискотека, провеждат се олимпийски игри, еко дни и магически дни. За възрастните се провеждат турнири, има дартс, дженга, танцови и караоке вечери.

Три неща, които харесваме в Престиж Хотел и Аквапарк:

- Само на 150 м от плажа

- неограничен достъп до аквапарка, ако отседнете в хотела

- спа център за родителите + детски кът = перфектна почивка за цялото семейство.

Резервирайте своята стая или апартамент още сега тук.

>
09 юни 2017 г.

Тагове

плажове

семеен туризъм

хотели

Забележителности наоколо

Избрани оферти