Начало / Статии / Статии - Гърция

Почивка на остров Санторини - от всичко по много

Автор

/

Накъдето и да се обърнеш, каквото и да направиш, всичко в Санторини винаги ще изглежда красиво. Може да си правите експерименти. Може да снимате без посока, може да снимате земята, може да затворите очите си дори – чувството на необятна красота пак ще обгръща сетивата ви.

Снимкi: Thinkstock/Gulliver

Време е да излезем от каменните апартаменти, за които „красива гледка” се изчерпва само с покривите на стари блокове. Време е да хвърлим роклите и удобните панталони в куфар и да позволим на мечтите си да станат реалност. Защото нека си го кажем – всички мечтаем да отидем в Санторини.

Мечтаем за романтика, мечтаем за тайнственост, за положителни емоции, за усмихнати хора, влюбени във въздуха на райския остров, за чаша хубаво вино и поглед, пренесен в света на истинската красота.

След като стегнахме багажа си, време е да изключим ежедневието от мислите си, защото така или иначе, стъпвайки на някогашната Атлантида, както се предполага от някои, ще се пренесем в друго измерение. Трябва да ви предупредя. Няма да искате да си тръгнете.

Вече е време да отворим ръцете си – попаднали сме в прегръдките на вулкана. Да се отдадем на любовта по-късно, погълнати от червения цвят на брега. Да променим завинаги възприятието си на синьото и бялото, които винаги ще свързваме с островната идилия.

Време е да се почувстваме като царе и царици, на които сервират само възхитителни деликатеси. И ако все още имаме място за впечатления, наситени от перфектната атмосфера на Санторини, да се отдадем окончателно на най-магическия залез.

 

Ако суперлативите и романтиката са ви дошли в повече, значи сте успели да усетите точно това, което исках да ви предам. Защото Санторини не е нищо по-малко от магия, красота, перфекционизъм, романтика, рай и всякакви други подобни думи, за които се сетите. Е, ще си тръгваме ли или искаме да останем в този сън завинаги?

Вижте актуалните оферти за почивка на Санторини!

Вижте още:

Почивка на Крит

Почивка на Корфу

Почивка на Закинтос

>
31 март 2023 г.

Тагове

гръцки острови

залези

плажове

романтика

семеен туризъм

Забележителности наоколо

Избрани оферти