Начало / Статии / Статии - Франция

Вече можете да резервирате самолетни билети през NasamNatam.com

Автор

/

Приписват на Ал Гор думите: “Пътуването със самолет е начинът на природата да те накара да изглеждаш като на паспортната си снимка”.

Снимка: iStock by Getty Images

За едни вълнуващо, за други изтощително - летенето е един от най-бързите и удобни начини, по които имаме късмета да се придвижваме до далечни екзотични места. Ако предпочитате да организирате всичко сами си вместо да сте част от групово пътуване, вече можете да резервирате самолетни билети през NasamNatam.com!

Защо да резервирате самолетни билети през NasamNatam.com?

- През резервационната система на NasamNatam.com можете да резервирате билети до стотици дестинации по света.

- В секцията “Оферти за самолетни билети” (под търсачката за самолетни билети и хотели) виждате най-ниските към момента цени за билети до някои от най-популярните дестинации в Европа.

Снимка: iStock by Getty Images

- След като зададете основните критерии за търсене (дестинация, дати и брой пътници), можете да добавите допълнителни филтри, като например полети без прекачвания, удобни часове за излитане или кацане, избор на авиокомпания или летище за кацане, най-евтини и най-кратки полети. 

- Сами определяте маршрута и програмата си, без да зависите от програмите на туроператорите или от това дали ще се събере група за пътуването. 

Вече имате самолетни билети, изберете си и хотел

В NasamNatam.com можете лесно и бързо да резервирате и хотел, ако ще пътувате в България или Гърция. В нашата секция с Хотели в Гърция имате избор от стотици хотели в различни части на южната ни съседка, като за много от тях ползвате специални отстъпки. 

Точно под търсачката, в която можете да въведете име на хотел или дестинацията в Гърция, за която пътувате, имате и избрани оферти за хотели, които към момента се предлагат с намаление. 

Ако пък сте решили да почивате на родна земя, разгледайте секцията ни с Хотели в България, където ще откриете хотели в над 40 български градове и курортни селища, както и актуални промоции за празници като Великден, майски празници, Нова година или Свети Валентин. Тук ще видите и актуалните цени за ранни записвания, както и датата, до която можете да се възползвате от тях.

>
06 април 2022 г.

Тагове

любопитно

идеи за уикенд

хотели

новини

градове

полезно

маршрути

Забележителности наоколо

Избрани оферти