Начало / Статии / Статии - Аржентина

Естансия Ла Бенкеренсия - провинциална радост от ХІХ в.

Автор

/


Когато стане въпрос за опознаване на estancia, затрудняващият избор в Аржентина може да смути идващия за първи път в тази страна.

Естансия „Ла Бенкеренсия“, Сан Мигел дел Монте, Аржентина

Не се обезкуражавайте: заради страхотния си характер, красота, живописна среда и аржентинско гостоприемство естансия „Ла Бенкеренсия“ от ХІХ в. е най-добрият избор в близост до столицата. 24 000-декаровото работещо скотовъдно ранчо и неговите поля с овес и пшеница ще накарат Буенос Айрес да изглежда далечен, докато изисканото посрещане на Марта и Гилермо Стаут кара гостите да се почувстват незабавно като у дома си.

Първоначално обществен парк, „Бенкеренсия“ днес е известна с нейния усърдно съхраняван ландшафт и градини: гостите се наслаждават на разходки под огромни борове, върби и евкалипти. Още по-добре е да яхнете един от конете, отглеждани и обучавани в ранчото, и съпровождани от някой гаучо като ваш водач, да разгледате нашир и длъж естансията, освен ако не предпочетете да пътувате в някой от старинните файтони на ранчото.

Големи групи и посетители за деня или уикенда често отсядат тук, но ще е лесно да ги избегнете, като се имат предвид необятният терен на естансията и многобройните развлечения, които тя предлага.

Къде: Сан Мигел дел Монте, 121 км южно от Буенос Айрес, Аржентина
Най-добро време: август-април

Виж актуалните оферти за пътуване в Буенос Айрес!

Виж още:

Екскурзия в Рио де Жанейро

Екскурзия в Чили

Екскурзия в Перу

>
24 януари 2012 г.

Тагове

конен туризъм

любопитно

хотели

Забележителности наоколо

Избрани оферти