Начало / Статии / Статии - България

Мурите Клуб Хотел – oазисът на планината

Автор

/

Чували ли сте за местността Бетоловото? Намира се в Разложката котловина, само на 3 км от Разлог и на 10 км от Банско, съвсем близо до „Пирин Голф кънтри клуб“.

Това местенце е събрало всички хубости на планината на едно място – свежия въздух, от който вдишвате с пълни дробове, богатата разложка култура, впечатляващите възрожденски къщи на Банско, напомнящи на крепости с високите си порти и дългите си стрехи, живописното голф игрище – всеки ще намери по нещо за себе си. В тази местност се намират и останките от три средновековни църкви – разходете се до „Свети Никола“ Бялата църква и Писаната църква, за да се докоснете до миналото на българската духовност.

Точно тук се намира “Мурите Клуб Хотел”, новото лице на познатия „White Fir Valley”, който ще допълни вашата почивка в планината с блаженство за тялото и душата. Външен и вътрешен басейн с изглед към планината, джакузи, сауна, парна баня и ароматерапии ще възвърнат вътрешното ви равновесие. Тук ще почувствате уюта на домашната обстановка с дървените мебели и меките цветове в стаите и апартаментите.

Можете сами да приготвите свежи продукти в напълно оборудваната кухня или да се насладите на елегантния гурме ресторант или да изберете формата ол инкузив. И ако за едни почивката означава пълно откъсване от външния свят, за други постоянната връзка е важна – затова в целия хотел има безжичен интернет, а в апартаментите ще откриете уникалната i-pod docking система за домашно забавление. За най-малките си гости “Мурите Клуб Хотел” предлага детски кът с целодневни грижи, зала за игри, детски външен басейн, джакузи, уроци по плуване, мини игрище, детска площадка и много други забавления.

Ако предпочитате по-активния отдих, разходете се из околността, защото има куп неща, които си заслужава да видите. Като например Байкушевата мура, която е най-старото иглолистно дърво в България или да яздите кон в близката конна база Дворене. А защо не се пробвате и да поиграете голф? Съвсем близо се намира голф игрището „Пирин Голф кънтри клуб“. Голфът има над 60 милиона последователи по света, може би и вие ще откриете в него новата си страст. Зимата пък ви очакват 70 км ски писти на Банско, а разбира, се хотелът предлага транспорт до пистите в активния сезон.

Къде: Разложката котловина, на 3 км от Разлог и на 10 км от Банско

Кога: целогодишно

>
03 май 2012 г.

Тагове

голф туризъм

зимен туризъм

летен туризъм

хотели

Забележителности наоколо

Избрани оферти