Начало / Статии / Статии - Грузия

Подаръци за 8 март - подари пътуване

Автор

/

Почитан от някои и оплюван като „соц“ от други – 8 март пристига всяка година с обичайните „за“ и „против“. Както и с обичайното чудене какво да подарим. Ние сме ви подготвили няколко идеи, които са подходящи и за любима жена, и за майка, а защо не и за баба - единственото условие е да обичат да пътуват.

Това са подаръци, които изискват повече средства от финансите, които обикновено заделяте за букет, но са преживявания, които ще бъдат запомнени за дълго.

Винен тур в Португалия

Ако има нещо, което жените наистина обичат, то е да се глезят. Питайте която и да е жена дали би се върнала в Португалия – досега не сме чули в отговор "не". Комбинацията от тези две неща е един от най-добрите турове из Европа, на които сме попадали скоро – винен и кулинарен в Португалия. Топ дестинациите на южната страна плюс няколко дегустации на вино и сирена – ето на това му се казва подарък!

Виж актуалните оферти за пътуване в Португалия!

***

Мистиката на Мароко

Мароко е мистична, екзотична и необикновена дестинация със своите древни градове, величествените пустини и шумни пазари. Подарете вълнение на тази своя любима жена, която обича да се чувства различна, да предизвиква сетивата си и да открива нови хоризонти.

Виж актуалните оферти за пътуване в Мароко!

Почивка в Санторини

Защото съвсем наскоро Санторини беше обявен за едно от най-фотогеничните места в света, а и откакто е открит от туристите, се смята за истинско бижу. Комбинацията от гръцки остров и лятна почивка е перфектната изненада в началото на март.

Виж актуалните предложения за почивка в Санторини.

Екскурзия до замъците на Бавария

Кой е най-очевидният начин да накарате една жена да се почувства като кралица? Като я заведете в замък, разбира се! Замъците на Бавария са като излезли от приказките и посещението им е пътуване не само в пространството, но и във времето.

Виж актуалните оферти за екскурзия до баварските замъци.

Дубай – лукс, шопинг и приказни цветни градини

Дубай отдавна е известен с лукса си и вечния си стремеж да бъде „най“ във всичко. Тук пазаруването е истинско удоволствие, а огромните градини с цветя насред пустинята са уникално постижение, което трябва да видите с очите си, за да повярвате, че е истинско! 

Виж актуалните оферти за пътуване до Дубай.

Приключение до Грузия и Армения

Това пътуване е за по-авантюристично настроените дами, за тези, които обожават сами да откриват нови земи, неочаквани места и нови приятели. За тези, които обичат хубавото вино и манастирите, кацнали на невъзможно стръмни планински склонове. Армения и Грузия са толкова близо до нас, а са толкова непознати – подарете приключение!

Виж актуалните оферти за екскурзия до Грузия и Армения.

>
02 февруари 2024 г.

Тагове

замъци

идеи за уикенд

летен туризъм

лукс

музикални събития

острови

романтични места

летни почивки

концерт

Забележителности наоколо

Избрани оферти