Начало / Статии / Статии - България

Хотел Хай – място за приятели в центъра на Варна

Автор

/

Ако ти се налага да пътуваш по няколко пъти в седмицата и прекарваш в хотели повече време, отколкото в собствения си дом, рядко може да бъдеш впечатлен от местата за настаняване. И така, докато съдбата не те отведе в хотел Хай в центъра на Варна.

Това е място, на което са обърнали внимание на дизайна до всеки миниатюрен детайл - като ретро мини телевизора, възглавничките във всякакви цветове и форми и бутиковата шахматна маса за игра.
Когато говорим за хотели, често си представяме просто място за настаняване - легло и баня. И те най-често са точно толкова - и нищо повече.

Тук обаче, всеки ще се почувства у дома си още от влизането в хотела. Това не е клише, а най-точното описание, което и сами ще откриете за преживяването си. Още с влизането ви посрещат като стар приятел, топло и усмихнато без никакви официалности и скована дистанция. Ако имате изпълнен с работни ангажименти ден или просто сте дошли да си почивате, прибирането ви в хотела вечер ще прилича на уютно прибиране у дома.

Да, хотелът е бутиков и спокойно може да се приеме като добра реклама на някой интериорен дизайнер. Да, намирате се в центъра на центъра на Варна на града на разстояние не повече от 2 минути до всички интересни места в района. Но и да не беше така, пак бихте избрали престоя ви във Варна да е на точно това място, защото тук всичко е лично.

Защото знаете, че сте си у дома. 

>
30 юни 2016 г.

Тагове

идеи за уикенд

море

семеен туризъм

хотел

хотели любопитно

Забележителности наоколо

Избрани оферти