Начало / Статии / Статии - България

Три хотела за неповторим Великден без грижи

Автор

/

Да прекарате Великден в луксозен хотел е много повече от смяна на обстановката и празничен обяд с агнешко. 

Това е шанс за всички в семейството да си починат и да се забавляват по нов начин, без да се грижат за подробности като менюто за празничната трапеза (и миенето на чиниите след това), чистенето или забавленията за децата. 

Преживяването може да е толкова специално, че да се превърне в новата ви семейна традиция. Вижте три от любимите ни хотели с великденски пакети, където празникът ще е повече от специален - с тематични брънчове, лов на великденски яйца и нови гледки през прозореца. 

Гранд Хотел Пловдив 

Пловдив е винаги добра идея, а около Великден градът е пълен със събития и хора. Запазете си отрано места в Капана, ако искате да преживеете меките пролетни вечери под светлинките на арт квартала на града. 

За нощувките се доверете на четиризвездния Гранд Хотел Пловдив - луксозен хотел в сърцето на града, разположен на пешеходно разстояние от главната търговска улица, Стария град и арт квартал Капана. Имате избор от 321 просторни стаи с красиви гледки към града и река Марица, просторни бани и уютен работен кът, в случай че ви се наложи да отметнете някоя работна задача. 

Започнете деня си с чаша кафе в класическия ресторант за закуска “Евмолпия”. Следобедното парче торта изберете от витрините на кафе „Виена”. За забавление и спорт също имате голям избор - потренирайте във фитнеса, отпуснете се в спа центъра със закрит плувен басейн, поиграйте боулинг или тенис на корт. Хотелът има и луксозно казино - “Платинум”.

На самия Великден (24 април) не пропускайте специалния великденски брънч - комплимент за всички гости, избрали великденския пакет на хотела.

Лайтхаус Голф & СПА Хотел

Краят на април е перфектното време за първата ви среща с морето за годината, а да се събудите на Великден с гледка от прозореца към Черно море и белите му скали е повече от специално преживяване. 

Ако имате нужда от няколко дни за пълно пролетно презареждане, луксозният 5-звезден Лайтхаус Голф & СПА Хотел край Балчик е точното място. Тук можете да плувате в отопляемия вътрешен басейн с минерална вода или да се поглезите с лечебни и разкрасителни процедури в просторния спа и уелнес център. Направете първите си крачки в голфа, поиграйте тенис или футбол, тичайте или карайте колело край голф игрището. По залез поръчайте любимия си коктейл, а след вечеря по време на великденските празници ще можете да гледате класически филми като на кино. 

Хотелът има 180 стаи и 4 пентхаус апартамента. Перфектен е за двойки и приятелски компании, а родителите ще могат да си отдъхнат, докато децата са в детския кът, на детските площадки на открито, учат се да играят голф, търсят скрити великденски яйца или се забавляват с аниматорите (децата до 12 години се настаняват безплатно). 

Хотелът предлага специални великденски пакети за 3, 4 или 5 нощувки и съвършена комбинация от елегантност и празничен уют за Великден.

СПА Хотел Исмена

Оставете шума на града зад гърба си и си организирайте празнично бягство в Родопите за Великден. Дишайте дълбоко кристалния планински въздух, разходете се сред пещерите, пътеките, крепостите и водопадите на Родопите, насладете се на лечебната сила и успокояващия ефект на минералната вода.

Посоката е Девин, а за нощувките се спрете на 4-звездния спа хотел Исмена. Тук можете да избирате между удобството на апартаментите в хотелската част и уюта на самостоятелните къщи с отделни спални и камина. Някои от къщите имат кухненски бокс, други - барбекю за лежерни дни под родопското слънце. 

Ако предпочитате някой друг да се погрижи за готвенето, в ресторанта, механата и лятната градина на хотела можете да поръчате родопски специалитети, да изследвате винената листа или да си организирате романтична вечеря на свещи с любимия човек.

Погрижете се за здравето и красотата си в спа центъра (с вътрешен топъл басейн, джакузи, контрастен басейн, парна баня и сауна) и специалната Therma & SPA зона (с акватоничен басейн, арома парна баня, солна и инфраред сауни). А докато родителите поддържат формата си във фитнеса, децата могат да се забавляват в детския кът. 

За великденските празници хотелът предлага специални пакети с 3 и 4 нощувки.

>
01 април 2022 г.

Тагове

великден

полезно

новини

Пътуване и Ковид

спа почивка

спа хотели

Забележителности наоколо

Избрани оферти