Начало / Статии / Статии - Австрия

Три идеи-предизвикателства за нетрадиционна Коледа по света

Автор

/

За повечето хора Коледа е семеен празник, време за домашен уют и стоене на топло вкъщи. Поне веднъж в живота си обаче си заслужава да разчупим собствените си стереотипи и да направим нещо различно на този празник. Защо не коледният ви подарък тази година да бъде...

*Предизвикателство за начинаещи: да отпразнувате Коледа в друг град в България вместо вкъщи? Ето и няколко идеи-оферти за Коледа в България!

*Предизвикателство за напреднали: да посрещнете Коледа в чужбина? Ето няколко идеи:

Италианска модна приказка

Говори ли ви нещо Златният четириъгълник в Милано? Ако не, след една приказна модна Коледа в Милано, със сигурност ще ви говори. Това е районът между четири от централните улици на града, където са съсредоточени повечето модни бутици и магазини на известни марки. Настроението в шопинг зоната на Милано е повече от празнично, а можете да комбинирате италианското си преживяване с посещение във Верона и Генуа за малък културен акцент.

Виж офертите за Коледа в Милано!

Виж и останалите оферти за Коледа в Ботуша!

Бира, чардаш и коледни базари

Прага и Будапеща са сред най-бляскавите столици в Централна Европа. Вижте ги нощем с красивата им коледна украса, посетете коледните базари със сладки изкушения и ароматни горещи ликьори и се насладете на очарованието на Дунав. Комбинацията от чешка и унгарска атмосфера ще превърне вашата Коледа в истинска приказка!

Виж офертите за Коледа в Прага!

Коледно приключение в пустинята

Следващата дестинация е за тези, които не обичат да следват традиции, а предпочитат да създават свои собствени. Коледа в Йордания със сигурност няма да има нищо общо с всичко познато, но вместо това ще ви зареди с приключенски дух и с топлината на пустинята. Акаба, Аман, Петра, древни земи и джип сафарита, чудните форми на пустинята Уади Рум, шнорхелинг и ден край бреговете на Мъртво море - всичко това може да сложи началото на една нова традиция - Коледа на топло.

Виж офертите за Коледа в Йордания!

Още оферти за Коледа можете да видите тук!

24 ноември 2021 г.

Тагове

идеи за уикенд

коледа

коледни базари

кулинарни изкушения

романтични места

семеен туризъм

предизвикателства

203 предизвикателства

Забележителности наоколо

Избрани оферти