Начало / Статии / Статии - Австрия

Три идеи-предизвикателства за нетрадиционна Коледа по света

Автор

/

За повечето хора Коледа е семеен празник, време за домашен уют и стоене на топло вкъщи. Поне веднъж в живота си обаче си заслужава да разчупим собствените си стереотипи и да направим нещо различно на този празник. Защо не коледният ви подарък тази година да бъде...

*Предизвикателство за начинаещи: да отпразнувате Коледа в друг град в България вместо вкъщи? Ето и няколко идеи-оферти за Коледа в България!

*Предизвикателство за напреднали: да посрещнете Коледа в чужбина? Ето няколко идеи:

Италианска модна приказка

Говори ли ви нещо Златният четириъгълник в Милано? Ако не, след една приказна модна Коледа в Милано, със сигурност ще ви говори. Това е районът между четири от централните улици на града, където са съсредоточени повечето модни бутици и магазини на известни марки. Настроението в шопинг зоната на Милано е повече от празнично, а можете да комбинирате италианското си преживяване с посещение във Верона и Генуа за малък културен акцент.

Виж офертите за Коледа в Милано!

Виж и останалите оферти за Коледа в Ботуша!

Бира, чардаш и коледни базари

Прага и Будапеща са сред най-бляскавите столици в Централна Европа. Вижте ги нощем с красивата им коледна украса, посетете коледните базари със сладки изкушения и ароматни горещи ликьори и се насладете на очарованието на Дунав. Комбинацията от чешка и унгарска атмосфера ще превърне вашата Коледа в истинска приказка!

Виж офертите за екскурзия в Прага!

Коледно приключение в пустинята

Следващата дестинация е за тези, които не обичат да следват традиции, а предпочитат да създават свои собствени. Коледа в Йордания със сигурност няма да има нищо общо с всичко познато, но вместо това ще ви зареди с приключенски дух и с топлината на пустинята. Акаба, Аман, Петра, древни земи и джип сафарита, чудните форми на пустинята Уади Рум, шнорхелинг и ден край бреговете на Мъртво море - всичко това може да сложи началото на една нова традиция - Коледа на топло.

Виж офертите за екскурзия в Йордания!

Още оферти за Коледа можете да видите тук!

>
08 декември 2023 г.

Тагове

идеи за уикенд

коледа

коледни базари

кулинарни изкушения

романтични места

семеен туризъм

предизвикателства

203 предизвикателства

Забележителности наоколо

Избрани оферти