Начало / Статии / Статии - САЩ

Хенрис Форк Лодж - прекрасно и вътре, и навън

Автор

/

Айдахо е една от най-предпочитаните дестинации в САЩ заради риболова, с 200 езера, 26 000 км потоци и 39 вида едра риба. А колкото до пъстървата, прочутата река Снейк е абсолютното място в това отношение, особено в хотел „Хенрис Форк“.

Хенрис Форк Лодж, Айлънд Парк, Айдахо, САЩ

Най-добрият риболов на муха в света е само един силен мотив за отказ от излежаване в някой от люлеещите се столове, подредени по дългата, огряна от слънцето веранда на „Хенрис Форк Лодж“, определено един от най-изисканите хотели сред пустош където и да било.

Разположен на едно високо място над изолираната ивица Хенрис Форк, великолепният кедров хотел е построен с мисъл за изтънчения въдичар, в един ненатрапчив „изтънчено простоват“ стил, който съчетава комфорт, простота и неофициалност. Стаите са с дървена ламперия (повечето са с камини от местен вулканичен камък), с легла от одялани дървени трупи и пухени топли юргани.

Фокусът обаче е в извънредно приятното изкарване навън. Хотелът е само на 3 км от най-прочутата ивица на Хенрис Форк, Рейлроуд Ранч, и от него лесно се стига до пълните с риба води в парка „Йелоустоун“ и по Долен Медисън.

Съпругите, които не обичат риболова, могат да се развличат с туризъм, плуване, каране на лодка. Всеки бърза да се върне в хотела за чудесна непретенциозна, но изискана вечеря, приготвена от обучения в Европа майстор-готвач на хотела.

Къде: Айлънд Парк, Югоизточно Айдахо, САЩ
Кога: май - октомври.

>
15 август 2011 г.

Тагове

алтернативен туризъм

национални паркове

резервати

риболовен туризъм

романтични места

хотели

Забележителности наоколо

Избрани оферти