Начало / Статии / Статии - България

Къде в България има криви огледала?

Автор

/

Предизвикваме те: Погледни се в криво огледало, може и да видиш истината за себе си! 

Любимо забавление за малки и големи, криви огледала в България може да намерите на няколко места. Ето къде:

Дом на хумора и сатирата в Габрово

Още при влизане в музея на хумора и сатирата, повечето хора директно питат „Къде са кривите огледала?“. След като се посмеете на разтеглените си образи, продължете към Планета Габрово, Парка на смеха и Габровската котка, за която се твърди, че изпълнява желания (а това не е малко!)

Работно време: 9:00 – 18:00 часа (без почивен ден от 1 април до 31 октоври; с почивен ден неделя от 1 ноември до 31 март). Цени на билети: 4,50 - 6,00 лв. в зависимост от сезона; деца, ученици и пенсионери ползват намаление. Вход свободен на 1 април.

Зала на смеха в Стара Загора

Парк Аязмото е любимо място за разходка в Стара Загора, където се намира и Залата на смеха с криви огледала. Ще я намерите близо до зоопарка и игрищата за бадминтон. Цени на билети: 1 лев за възрастни, 0,50 лв. за деца до 7 години. Работно време: 10:00 – 18:30 ч. От сряда до неделя. Почивни дни: понеделник и вторник. Телефон за информация: 0885 07 99 72

TechnoMagicLand в София

Един от 40-те интерактивни и познавателни експоната в центъра за „учене чрез правене и учене чрез забавление“ за деца TechnoMagicLand включва криви огледала. Цени на билети: 5 лева за деца до 14 години и 8 лева за всеки над тази възраст. Работно време: от 10 ч. до 19 ч. всеки ден от седмицата без понеделник.

ВИЖ СЕ В КРИВО ОГЛЕДАЛО е предизвикателство 184 от книгата "203 ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА ЗА ПЪТЕШЕСТВЕНИЦИ".

>
07 май 2021 г.

Тагове

Забележителности наоколо

Избрани оферти