Начало / Статии / Статии - Дубай (ОАЕ)

Заведения в Дубай: Бар от чисто злато

Автор

/

Още една невероятна идея във футуристичния Дубай.

Ако има дестинация на този свят, която винаги умее да изумява (и в позитивен, и в противоречив смисъл), то това е Дубай. Една от последните екстравагантни локации в емирството е… бар от злато.

Дубайският хотел Jumeirah Burj Al Arab, превърнал се в един от символите на емирството, вдига летвата на атракциите с няколко нива с екстравагантния бар Gold on 27 (Злато на 27-я етаж). Някои елементи от интериора са позлатени, а стените са покрити с чисто злато. Няма проблем, дубайците могат да си го позволят.

От панорамните прозорци на бара се разкрива впечатляваща гледка към морето и града, заради която барът обяви, че предлага най-добрия нощен изглед към Дубай.

Едва ли имате съмнение, че тук работят едни от най-добрите бармани и диджеи в света. Заведението е отворено всеки ден от 18 до 1 часа, но както с много забележителности в Дубай, и тук е добре да си направите резервация предварително (тук).

Ходи ви се в Дубай? Вижте най-добрите оферти за екскурзия в Дубай. А преди това се подгответе като прочетете още интересни статии за Дубай.

Photos: Gold on 27/Instagram

>
24 април 2017 г.

Тагове

барове

гастрономия. любопитно

заведения

лукс

любопитно

Забележителности наоколо

Избрани оферти