Начало / Статии / Статии - Гърция

7 изгодни екскурзии тази есен, за да събереш още слънце!

Автор

/

Решавай бързо, за да не изпуснеш последните места и намалените цени!

Краят на летния сезон означава намаления, оферти в последния момент и специални цени за дестинации, които обикновено изискват доста по-сериозен бюджет. Местата за почивките през месец септември се изчерпват далеч преди наближаването на края на лятото, затова отсега ти предлагаме няколко неустоими оферти за удължаване на най-любимия сезон.

Разгледай някои от най-добрите ни цени за пътувания през септември, за да събереш още малко слънце за зимата!

Почивка на остров Санторини

Лятото на остров Санторини може да е горещо, даже изпепеляващо, но септември и октомври са идеални за почивка, когато температурите по нашите ширини започнат да извикват мисли за топло одеяло и чай вместо за плаж.

Защо е изгодно: В момента тече промоция със специални цени за есента, ако изберете стая на приземен/първи етаж в хотелския комплекс. Тези стаи нямат панорамна гледка, но често са по-хладни, което си е плюс в топла дестинация като Санторини.

7 нощувки с включен полет от 905 лв.

Виж подробна оферта и изпрати запитване.

Почивка на остров Кипър

Лятото Кипър е пренаселен, а през септември тълпите намаляват.

Защо е изгодно: За цената от 998 лв. получавате кратка почивка около 6 септември и около 22 септември, с редовен полет на България Еър, подбрани и изпитани хотели и прекрасна възможност да разнообразите лятото си с плажуване на различно от обичайното място.

5 нощувки с включен полет от 998 лв.

Виж подробна оферта и изпрати запитване.

Обиколка на Индия

Замини надалеч, смени обстановката.

Защо е изгодно: Тази оферта ти дава възможност около 22 септември да се насладиш на пътешествие с цели 10 нощувки със закуски и вечери в хотели с категория 4*.
10 нощувки с включен полет от 2985 лв.

Виж подробна оферта и изпрати запитване.

Почивка на остров Сицилия

Ако вече познаваш континентална Италия и Сардиния, не пропускай Сицилия – още едно лице на плажното блаженство и културното богатство на любимата ни Италия.

Защо е изгодно: Датите за Сицилия през септември са няколко на брой и тепърва предстоят промоции за тях, затова е добре да следите актуалните намаления при нас!
7 нощувки с включен полет с промо цени от 760 лв.

Виж актуалните оферти и изпрати запитване.

Почивка в Южна Италия

Вземете директния чартър до Южна Италия и опознайте едни от най-невероятните кътчета на Италия – регионите Пулия и Базиликата.

Защо е изгодно: Дори в края на септември в тази част на Ботуша времето е гарантирано прекрасно за плаж. Освен това сте в Италия и то на цени от 790 лв. на човек, които са съпоставими с една почивка на море в България, която обаче не ви гарантира обслужването, гледките и сладоледа, които италианците имат.

7 нощувки с включен полет и закуски и вечери от 790 лв.

Виж подробна оферта и изпрати запитване.

*

Виж още:

Круизи в Гърция

Екскурзия в Тоскана

Почивка в Хургада

 

>
28 юни 2019 г.

Тагове

летен туризъм

летни почивки

Забележителности наоколо

Избрани оферти