Начало / Статии / Статии - Германия

Играй и спечели мечтаната почивка в Мюнхен

Автор

/

Декември безспорно е най-празничният месец, през който Коледният дух озарява всичко наоколо. Именно тази атмосфера ще усети още по-силно щастливецът, който спечели пътуване до Мюнхен, Германия за двама. Късметлията трябва само да отговори на пет въпроса, свързани с немската история и култура и може да си осигури вълнуващо приключение, от което да се възползва през новата 2016-та година.

Пътуването за двама ще бъде наградата от онлайн игра за забележителностите на Германия, организирана от Туристическия борд на Германия в сътрудничество с Lufthansa. Наградата включва два броя двупосочни самолетни билети София – Мюнхен – София с авиокомпания Lufthansa и две нощувки в три- или четиризвезден хотел в красивия европейски град. Всеки, желаещ пълнолетен потребител, у нас вече може да се включи в играта на ТОЗИ АДРЕС. Онлайн предизвикателството ще бъде достъпно до 20-ти декември т.г., а победителят ще стане ясен през февруари догодина.

Като модерен световен център, разтоварващ, забързан, но и замечтан, Мюнхен е лайфстайл столицата на Германия. Това е градът, който туристите бързо припознават като свой втори дом. Няма как столицата на Бавария да не стане един от любимите ви градове в Германия, особено, ако дойдете по време на коледните базари или Октоберфест. Тези две събития в календара на Мюнхен задължително ще превърнат пребиваването ви в истинско приключение.

Туристическата дестинация Германия предлага десетки фестивали, представления, партита, специални събития. Тази година Германия чества 25 години като обединена нация. Обединението на двете германски държави дава огромен тласък на туризма. Богатството на културни забележителности и завладяващите природни пейзажи в Германия вдъхновяват туристи от всички краища на света всяка година да посещават страната и да се потопяват в необятния свят на немската култура. Заредете духа си с магически чудеса и участвайте в играта за една мечтана ваканция в Мюнхен. Летете с най-голямата авиокомпания в Германия и Европа Lufthansa, която обслужва седмично до 200 дестинации в 80 държави и преоткрийте Германия, където ви очакват много приятни изненади.
Туристическият борд на Германия

Туристическият борд на Германия със седалище във Франкфурт на Майн е създаден по поръчение на Федералното министерство за икономика и eнергетика с цел да представлява Германия като туристическа дестинация. Задачата на борда е разработването и разпространяването на стратегии и продукти за повишаването на положителния имидж на Германия, както и насърчаването на туристическия поток към страната.

За повече информация:
http://www.germany.travel/bg/index.html
http://www.lufthansa.com/

>
14 декември 2015 г.

Тагове

идеи за уикенд

коледни базари

романтични градове

семеен туризъм

Забележителности наоколо

Избрани оферти