Начало / Статии / Статии - Германия

Леголенд Германия - където децата си играят на приключенци

Автор

/

Леголенд Германия е увеселителен парк, където децата могат да правят всичко, което по принцип е разрешено само на възрастните

Кое дете не си мечтае да стане полицай, рицар, откривател или автомобилен състезател? Да програмира собствен робот или да гребе в кану съвсем само? А възрастните все му казват “Когато пораснеш”, “Още си малък”... Има едно място, където няма нужда малките да чакат да пораснат, защото могат да бъдат каквото си поискат още сега - увеселителният парк Леголенд Германия (Legoland Deutschland).

Паркът, който заема площ колкото 26 футболни стадиона, се състои от осем тематични парка, пълни с невероятни забавления и за малките посетители, и за техните придружители. Намира се в германския град Гюнцбург, недалеч от Улм. Мюнхен и Щутгарт са на по стотина километра оттук, което значи, че посещението на парка може да се комбинира с обиколка на други интересни места в Германия.

Какво да не пропускате в Леголенд

> Paharaoh’ Land - отидете на сафари в пустинята, полетете с балон над пирамидите или се превърнете в откривател на древни храмове. Индиана Джоунс пасти да яде пред приключенията за деца тук!

> Ninjago - стена за катерене, игри за гъвкавост и бързина и интерактивни игри ще проверят достатъчно светкавични ли сте, за да бъдете нинджа.

> Lego City - зоната с влакчета, въртележки, самолети и възможността дори най-малките да карат кола.

> Imagination - шоу програма, колекция от известни футболисти, направени от Лего, влакчета, кула, полицейско управление, в което децата помагат на полицаите да заловят престъпниците.

> Lego Extreme - тук се намират най-адреналиновите атракции, влакчета, логически игри, водни забавления и зона за нинтендо игри.

> Miniland е онази част на парка, където в мащаб 1 към 20 от конструктор Лего са построени известни забележителности в Европа. Ако вече сте били на някое от тези места, ще се убедите, че всичко е изпипано до най-малкия детайл.

> Knight’s Kingdom - Царството на рицарите е мястото, където всеки може да си улови дракон или да язди дракон-влакче според предпочитанията си.

> Аквариум Атлантис - тук можете да видите акула или да подържите морска звезда в ръката си.

> Pirate Land - Не е нужно много, за да станете пирати - достатъчно е да се включите в училището за пирати и да се пробвате в битката с водни топове.

Полезна информация за посещение на увеселителен парк Леголенд

Паркът Леголенд работи всяка година от април до ноември. Ако си закупите билет от сайта на парка до началото на март, можете да ползвате до 25% отстъпка от цената. Има специални оферти за годишни пасове, които са изгодни, ако планирате да посетите парка поне три пъти.

>>> ВИЖ АКТУАЛНИТЕ ОФЕРТИ ЗА ПЪТУВАНЕ С ПОСЕЩЕНИЕ НА LEGOLAND! >>>

>
01 март 2019 г.

Тагове

семеен туризъм

увеселителни паркове

забавления за деца

Забележителности наоколо

Избрани оферти