Начало / Статии / Статии - Мексико

Лас Манянитас - един високо ценен хотел

Автор

/

„Лас Манянитас“ е смятан за знаменосецът на луксозните хотели в Мексико, самата дефиниция за разглезване. Малцина не го знаят и за това си има добри основания: на 1500 м над морското равнище, с идеален климат, който ацтеките наричат „вечна пролет“, и усмихнат персонал от 150 човека, които живеят, за да глезят 50 привилегировани гости, как да не го заобичаш?

Хотел Лас Манянитас - Мексико

Атмосферата е разточителна и отпускаща, като самия заможен град Куернавака. Пауни, чапли и фламинго се разхождат из изумруденозелените ливади и цъфтящи градини, сякаш в зоопарк на открито, докато папагали и редки сини ара прехвърчат над главите ви. Древното ацтекско име на града Куанауак, Мястото на шепнещите дървета, може да бъде отнесено към градините тук, избуяли от цветя и подобни на райската градина по своето съвършенство.

Повечето от двайсетте апартамента са с изход към прохладните, тропически градини и по-голямата част от времето в „Лас Манянитас“ минава тук – чай, коктейли, очакване на вечерята, размотаване заради насладата от размотаването, подремване. Ако хотелът е пълен, желаещите да отседнат тук са за двойно съжаление, ако възнамеряват да пропуснат и обяда или вечерята.

Оправдано хваленият ресторант играе ключова роля в славата на хотела като идеално място за ваканция и много гости за уикенда идват само заради удоволствието от вечерята. Направете си резервация по-отрано или за хотела, или за ресторанта и стискайте палци.

Къде: Хотел "Лас Манянитас", 80 км южно от Мексико Сити (магистралата е известна с големите си задръствания).
Най-добро време: идеален климат целогодишно.

>
05 април 2011 г.

Тагове

гастрономия

лукс

социален туризъм

хотели

Забележителности наоколо

Избрани оферти