Начало / Статии / Статии - Германия

Три пътешествия, на които да отидеш през декември

Автор

/

Декември, декември, о, месец на лудост!

Човек общо взето има две възможности - да стане част от тази лудост или да поиска да се скрие от нея, по възможност на самотен остров с бели плажове и палми, поклащащи се в ритъма на самба. 

И в двата случая, имаме идеи за теб. Ето три страхотни идеи за пътувания, в които да се впуснеш този декември!

1. Предколедна Европа и коледни базари

Ако искаш да отидеш някъде, където светът се е превърнал в коледна приказка, празничните базари в Западна Европа са едно от най-добрите места да го направиш. Най-добрите са в Германия, Прага, Австрия.

Празничният дух означава различни неща за различните хора, така че твоето предколедно пътуване може да е на шопинг в Милано.

Разгледай най-добрите екскурзии за коледни базари и предколеден шопинг. 

2. Различна Коледа

Традициите са чудесен повод... да ги нарушaваме от време на време. Коледата може да е нестандартна по много начини - от вечер в хотел, където някой друг да се погрижи за всичкото чистене, готвене и сервиране, до коледен круиз. 

Разгледай най-добрите оферти за различна Коледа.

3. Нова година на някое топло, екзотично място 

Ако и ти си от онези хора, които не обичат да им е студено, използвай Нова година като повод да отидеш на някое топло място, с палми, както уточнихме вече. В крайна сметка, ако носиш празника в душата си, няма никакво значение в коя точка на земното кълбо се намираш. 

Разтледай най-добрите оферти за Нова година. 

>
01 декември 2023 г.

Тагове

зимен туризъм

коледа

коледни базари

любопитно

Забележителности наоколо

Избрани оферти