Начало / Статии / Статии - Италия

Най-романтичните места за предложение на брак

Автор

/

Венеция, Италия

 Венеция винаги е бил тясно свързан с романтиката и любовта. Градът на Казанова в съчетание с грациозните гондоли са перфектното място да се вречете във вечна любов на човека до вас. Подходящи места са двореца на дожите и площада Сан Марко, където има невероятни панорамни гледки към лагуната. Ако желаете да се настаните в сюита с по – специален изглед ще се наложи да дадете около 3000 $ за двама. И все пак си заслужава – това е един от важните моменти в живота ви.

Мостът Понт Ньоф, Париж, Франция

Какво по – романтично от това да покажеш, че искаш да слееш живота си с някого на древен мост в града на светлините. Понт Ньоф е най – старият мост на река Сена и е бил обсаждан от влюбени хора още от поставянето на първия му камък през 1578г. Мостът е най – завладяващ на залез слънце, когато снишаващата се светлина се приема златни нюанси и се отразява във водите на Сена.

Долината на кралете, Хавай

Долината на кралете е разположена на североизточните брегове на остров Хавай. Гледката, която се открива от странноприемницата Waipio Wayside  ви пренася в света на романтиката. Зелени тучни поляни, тюркоазено море и извисяващите се над тях скали. Тук се намира и най – дългия черно пясъчен плаж с района, което прави това място още по - интересно и уникално. Ако на това място не можете да намерите подходящата обстановка за да дадете годежен пръстен на любимата си, тогава е невъзможно да намерите идеалното такова.

Пътуване с балон над резервата Масай Мара, Африка

Ти и половинката ти ще прекарате незабравима седмица сред дивата природа. Саваната предлага изключителни възможности да се забавлявате. Пътуването с балон (ако не се страхувате от височини) е вариант за наистина главозамайващо предложение за брак. Няма нищо по – романтично от това да прелетите с балон над недокоснатата от човешка ръка природа по залез слънце.

Остров Фиджи

Известен със своите залези остров Фиджи е мечтана дестинация и идеалното място за да се поиска ръката на любимата. В архипелагът има много подходящи курорти, където осъществите плана си. Може да се организира пикник с шампанско на усамотено място или да се наеме лодка и да отидете в Тихия океан. Във всеки случай любимата ви ще се разтопи в прегръдките ви.

Вижте тук актуални оферти за почивка във Фиджи!

>
29 март 2010 г.

Тагове

романтични места

Забележителности наоколо

Избрани оферти