Оферти за Нова година - екзотика без край

Нова година наближава, а решението къде да прекарате последните часове от тази година и първите от следващата не е от най-лесните. Ако студеното време не ви е любимото и по-скоро бихте пили шампанското си в полунощ на плажа или пък в лагера на бедуини в пустинята, ето ги най-добрите оферти за Нова година на екзотични, топли дестинации:

Йордания

Посрещнете Нова година в Йордания – мечтата на всеки пътешественик - библейски земи, изгубени градове, история, пясък, Мъртво море, цветни каньони и още много... Уникално е, че можете да посрещнете Нова година в палатков лагер в пустинята.

Снимки: Thinkstock/Gulliver

***

Виетнам и Камбоджа

Посрещнете Нова година на златистия бряг на Южнокитайско море. Обиколете двете азиатски държави, плавайте между островчетата, открийте изгубени в джунглата храмове. Вижте оферти за Нова година във Виетнам.

***

Мавриций

Това е място, където ще посрещнете Нова година на плаж с кристално чисти тюркоазени води, коралови рифове и цветни риби, изгрева и залеза на слънцето, вкусна храна, лукс. Вижте оферти за Нова година на остров Мавриций.

***

Сингапур и Бали

На Нова година сте в Сингапур - някогашното рибарско селце, което днес се е превърнало във финансова и технологична люлка на Югоизточна Азия. А после – към приказното спокойствие и белите плажове на Бали - Острова на хилядата храма.

12 дни, 9 нощувки, 1969 евро. Виж подробна оферта.

***

Куала Лумпур и Бали

Бали и Куала Лумпур са едни от най-посещаваните в света туристически дестинации. Комбинирайте пътешествие до двете, за да се убедите защо е така. Вижте оферта за Нова година в Сингапур.

***

Малдивите

Каквото и да се каже за Малдивите, ще е банално и малко. Просто трябва да сте там. Вижте оферти за Нова година на Малдивите.

***

Тайланд

Сини води, орхидеи, високи планини, чисти реки, екзотични растения и животни - всичко това ще ви накара да се усмихвате, а във вас ще остане незабравим спомен за една невероятна Нова година. Вижте оферти за Нова година в Тайланд.

***

Шри Ланка

Не просто Нова година в Шри Ланка, а истинско пътешествие из страната с изумителните й забележителности. На Нова година сте в Канди – свещеното сърце на Шри Ланка. Вижте оферти за Нова година в Шри Ланка.

***

Индия и Шри Ланка

Опознайте по частица от двете държави, потопете се в екзотичната атмосфера на един непознат за нас свят, религия и култура. Нова година посрещатае в Коломбо – столицата на Шри Ланка.

***

Дубай

Посрещнете Нова година в Дубай, който за няколко години се превърна в синоним на бъдещето. Град, който се променя всеки ден и доказва как пустинята може да се превърне в рай. Вижте оферти за Нова година в Дубай.

***

Израел

Започнете 2016 г. със сертификат за хаджийство. Новата година посрещате в Нетания – с празнична вечеря и развлекателна програма. Вижте оферти за Нова година в Израел.

Вижте още оферти за: Нова година в България, Нова година в Гърция, Нова година в Турция, Нова година в Италия

Тук можете да видите и най-добрият коледен подарък.

Дата: 30 октомври 2019 г.
4/5, 3616 гласа
Забележителности около Банкок