Начало / Статии / Статии - Малдиви

Оферти за Нова година - екзотика без край

Автор

/

Нова година наближава, а решението къде да прекарате последните часове от тази година и първите от следващата не е от най-лесните.

Ако студеното време не ви е любимото и по-скоро бихте пили шампанското си в полунощ на плажа или пък в лагера на бедуини в пустинята, ето ги най-добрите оферти за Нова година на екзотични, топли дестинации:

Мавриций

Това е място, където ще посрещнете Нова година на плаж с кристално чисти тюркоазени води, коралови рифове и цветни риби, изгрева и залеза на слънцето, вкусна храна, лукс.

Вижте оферти за Нова година на остров Мавриций.

***

Доминикана

Представете си, че отлитате далеч, далеч от зимна България, при това за цели две седмици в 5-звезден хотел на първа линия на плажа в Пунта Кана! Ето на това му се казва нетрадиционно и незабравимо посрещане на декемврийските празници.

Вижте оферти за Нова година в Доминикана!

***

Хургада

Снимка: iStock by Getty Images

Хургада е една от най-достъпните екзотични дестинации, до които можете да отлетите за Нова година на топло. Запълнете последните дни от годината с гмуркане, плаване с лодка, срещи с бедуините или приключение в пустинята.

Вижте оферти за Нова година в Хургада!

***

Малдивите

Каквото и да се каже за Малдивите, ще е банално и малко. Просто трябва да сте там, за да почувствате с всяка клетка на тялото си защо това място е оприличавано на изгубено парченце от рая.

Вижте оферти за Нова година на Малдивите!

***

Занзибар

Кой не знае Занзибар, кой не е чувал за него? Да бъдете на острова с едни от най-гостоприемните местни, с божествени плажове, живи градове и запазена дива природа е добро начало на новата година!

Вижте оферти за Нова година в Занзибар!

***

Сейшели

По това време на годината на Сейшелите е безкраен плажен празник. Температурите са идеални за плаж. Можете да посрещнете 2022 г. в собствена плажна вила или да бъдете сред множеството, което се забавлява на главния остров Мае. Повечето хотели организират в баровете и ресторантите си празнични вечери с жива музика, така че имате голям избор.

Вижте оферти за Нова година на Сейшелите!

***

Дубай

Посрещнете Нова година в Дубай, който за няколко години се превърна в синоним на бъдещето. Град, който се променя всеки ден и доказва как пустинята може да се превърне в рай.

Вижте оферти за Нова година в Дубай!

***

Лапландия

Един по-различен прочит на екзотиката ще ви прати далеч на север в селото на Дядо Коледа - Рованиеми, Финландия. Макар Коледа да е вече зад гърба ви, срещата с приказния старец и неговите джуджета ще ви завладее. В района има куп неща, които можете да правите - преходи със ски, снегоходки или кучешки впрягове, наблюдение на Северното сияние и какво ли още не!

Вижте оферти за Нова година в Лапландия!

Вижте още оферти за: Нова година в България, Нова година в Гърция, Нова година в Турция, Нова година в Италия.

Тук можете да видите и идея за най-добрия коледен подарък.

>
03 ноември 2021 г.

Тагове

екзотика

лукс

нова година

острови

плажове

романтика

Забележителности наоколо

Избрани оферти