Начало / Статии / Статии - Гърция

Pomegranate Wellness Spa Hotel - спа и лукс на Халкидики

Автор

/

Ако харесвате полуостров Халкидики и по-точно блаженото спокойствие на западния му ръкав Касандра... Ако мечтаете за стая с гледка към лазурно синьо... Ако имате нужда от пълно откъсване от забързаното си ежедневие, за да възстановите вътрешната си хармония...

Тогава вашето място за лятото е луксозният гръцки хотелски комплекс Pomegranate Wellness Spa Hotel. Само на половин час от Солун ще попаднете в едно откъснато от времето място, където ще преосмислите думи като “релакс” и “блаженство”.

За хотела и смисъла на блажената почивка

Понякога човек има нужда не просто от почивка, а от лукс, глезене и пълно блаженство. Представете си как се събуждате в изисканата си стая, обзаведена в средиземноморски стил, дръпвате завесите и първата гледка за деня ви е морето. После се отпускате в стол на балкона си, за да си изпиете кафето, разхлаждани от бриза.

Денят ви може да продължи край басейна с любимия коктейл и книга или в шезлонг на плажа, където вълните на Егейско море са на една крачка по пясъка.

Може да се впуснете и в преоткриване на понятията за уелнес и спа, които в Pomegranate Wellness Spa Hotel са издигнати на друго ниво. Вместо обичайния набор от спа услуги, тук подходът е индивидуален и всеки гост може да получи уникален, създаден специално за него, пакет за детокс, отслабване, намаляване на стреса или подмладяване.

Закуска, обяд или вечеря - тук всяко ястие е експлозия от вкусове и аромати, независимо дали ще изберете гръцка или средиземноморска кухня, суши или гурме в някой от четирите ресторанта на комплекса.

Pomegranate Wellness Spa Hotel е място, където да оставите някой друг да се погрижи за вашето приятно изкарване, а след това ще искате да се връщате тук отново и отново всяко лято.

За Халкидики

Не е случайно, че Халкидики е любима дестинация за почивка на толкова много хора. Тук вятърът шуми в иглолистните дървета, които стигат до самия бряг на синьото море. Пристанищата са живописни, плажовете са като от картичка - със златист пясък или ситни камъчета, а на много места селцата са запазили атмосферата от миналото.

Как да стигнете:

Pomegranate Wellness Spa Hotel се намира на входа на ръкава Касандра, много близо до Ситония и само на 30 минути с кола от Солун.

Виж още:

Почивка в Касандра

Почивка на остров Тасос

Почивка - Олимпийска ривиера

>
26 август 2020 г.

Тагове

хотели

любопитно

плажове

летен туризъм

романтично

лукс

семеен хотел

Забележителности наоколо

Избрани оферти