Начало / Статии / Статии - Ирландия

Хотел Кашел Хаус - романтично скривалище сред суровата красота на Конемара

Автор

/

Една обиколка из единствената по рода си красота на Конемара стигадо своя идеален завършек в „Кашел Хаус“, изискано провинциално имение със своя хубава ферма за развъждане на расови понита и обори. Идилични пътеки криволичат из печелилите награди градини и през 200-те декара, пресичани от потоци, с вълнообразно хълмист терен, сенчести гори и дори малък частен плаж.

Хотел „Кашел Хаус“, Голуей, Ирландия

Едва-що собствениците Дермот и Кей Макевили купуват извънградската къща от ХІХ  в. през 1968 г. и се прославят като мястото, избрано за ваканцията на президента Дьо Гол и съпругата му. Толкова омагьосани били те от земите, от гостоприемството на Макевили и слабо популярните чудеса на природните красоти на Конемара, че имат намерение след пенсионирането си да се заселят в тази западна област на Ейре.

Трапезарията е спокойната и отпускаща среда за изтънчени, но непретенциозни ястия, показващи като на витрина изобилието на пресни продукти от езерата, хълмовете и крайбрежните води на Конемара.

Можете да изберете да подремнете пред камината с пламтящ торф; да прекарате следобед в игра на тенис, каране на колело или лодка; или да се изгубите в някоя книга, като за капак се насладите на чудесна вечеря.

Къде: Заливът Кашел е на 68 км северозападно от Голуей, Ирландия  
Най-добро време: април-ноември

Виж най-добрите оферти за пътуване в Ирландия!

Виж още:

Екскурзия в Лондон

Ексурзия в Единбург

Екскурзия в Исландия

>
08 ноември 2011 г.

Тагове

заливи

любопитно

романтични места

хотели

Забележителности наоколо

Избрани оферти