Полезни източници за пътуване по време на Covid-19

Хотел „Траубе Тонбах“ - дълбоко в дебрите на Черната гора

Вижте галерия
1 от 8„Траубе Тонбах“ е един от прекрасните курортни хотели в Шварцвалд: голям, добре съоръжен, превъзходно разположен сред тучна зелена долина в това легендарно югозападно кътче на Германия. Има СПА-център и салони за разкрасяване, както и спортни съоръжения в изобилие, но всички те бледнеят в сравнение с големия хотелски прочут ресторант „Шварцвалдщубе“ (Die Schwarzwaldstube).

Хотел „Траубе Тонбах“, Байерсброн, Баден-Вюртемберг, Германия

Франция и нейната гастрономическа столица Страсбург са току зад границата и френското влияние е отразено в изтънчения стил на главния готвач Харалд Волфарт: опитайте неговия специалитет „гълъб на скара с гъби пачи крак“. За петнайсетте години, откакто е тук, Волфарт води кухнята напред и все напред.

Няколко дни разходки по криволичещите пътеки на тази древна гора с подобна изтънчена храна, очакваща вашето завръщане, е идеалният сценарий. Въпреки гъстотата на своите високи ели, този югозападен кът на Германия е изпълнен със слънчев чар на всяка крачка. Хотелът, владян и управляван от фамилията Финкбайнер повече от 200 години, е близо до дузина различни туристически пешеходни, колоездачни и мотористки маршрути и едно незабравимо ретро пътешествие с влак.

Поемете по класическия Schwarzwald Hochstrasse (Шварцвалдския планински път), от Баден-Баден на северозапад към Фройденщат на югоизток, за да се насладите на 65 км природни красоти.

Къде: Байерсброн, (50 км югоизточно от Баден-Баден), Баден-Вюртемберг, Германия
Най-добро време: есен

Виж най-добрите оферти за пътуване в Баден Баден!

Виж още:

Екскурзия в Швейцария

Екскурзия в Белгия

Екскурзия в Берлин

Дата: 27 септември 2011 г.
4/5, 6901 гласа
Забележителности около Баден Баден