Начало / Статии / Статии - Италия

Къде да пътуваме според зодията

Автор

/

Всяка зодия има своите характерни черти, поради което и пътуването за всяка е различно преживяване, предшествано от различен вид подготовка (или пълна липса на такава).

Ето кои са най-подходящите дестинации за представителите на всеки от зодиакалните знаци според астролозите:

ОвенТайланд

Овенът е роден пътешественик, изключително активен и винаги търсещ нови хоризонти за откриване. Като огнен знак обикновено предпочита топлите дестинации. Затова и би се чувствал отлично в Тайланд, където да изследва планинския север или да се гмурка из южните острови.

Вижте най-добрите пътешествия в Тайланд!

TелецКуба

Телецът обича да е подготвен за всичко, което може да се случи на почивката му. Обича да предизвиква себе си с дестинации извън утъпканите пътеки, за да е ваканцията му възможно най-вълнуваща. Идеално място за него е Куба, където ще открие вдъхновение за приключенския си дух.

Вижте най-добрите пътешествия в Куба!

БлизнациИталия

Близнаците са социални животни и активни пътешественици. Обичат не само да откриват странични улички, но и да откриват нови приятели на път. Биха се чувствали страхотно в Италия, където местните хора са общителни, а всеки ъгъл крие неочаквани наслади за духа и тялото.

Вижте най-добрите пътешествия в Италия!

Снимка: Dennis Jarvis

Рак Египет

Ракът обича да се намира близо до вода, а почивката си да прекарва със семейството и най-близките си приятели. Дестинации като Египет го карат да се чувства наистина добре – спокойствие, богата култура, страхотни локации за гмуркане и круизи по Нил...

Вижте най-добрите пътешествия в Египет!

ЛъвФранция

Замъците по Лоара ще накарат Лъва да се чувства по възможно най-комфортния за него начин – като истинска кралска особа. Добавете към това класики с не по-малко кралски произход като Лувъра и Верса и няма как да се отрече, че Франция е дестинацията от мечтите на тази зодия.

Вижте най-добрите пътешествия във Франция!

Снимка: Dennis Jarvis

ДеваИндия

Девите обичат да имат план за местата, които ще посетят, да знаят работното време на забележителностите и колко пари ще им трябват за билет. Макар понякога да си позволяват да се отклонят от плана си, предпочитат общата картина да им е ясна. Точно затова подходящи за тях са туристически мегаполиси като Париж и Рим, където има много за откриване. Ако искате да ги предизвикате обаче, предложете им пътуване до някоя по-хаотично организирана дестинация като Индия например.

Вижте най-добрите пътешествия в Индия!

ВезниПортугалия

Везните са спокойни и приятелски настроени към света хора. Изпратете ги в Португалия и ги пуснете по уличките на старите квартали на Лисабон и Порто, за да открият нови приятели и скрити кътчета, които не присъстват в пътеводителите. Лежерният лайфстайл на португалците ще ги заплени.

Вижте най-добрите пътешествия в Португалия!

Скорпион Албания

Скорпионите не обичат общите приказки и не се чувстват комфортно, ако са заобиколени от много хора нощ след нощ. За тях перфектни са дестинациите, които им позволяват да се уединят в който момент пожелаят. Албания със закътаните си плажчета на Адриатическото крайбрежие (извън няколкото големи курорта) и с приказно красивите си планини, в които сякаш човешки крак не е стъпвал, е дестинацията за тях.

Вижте най-добрите пътешествия в Албания!

СтрелецМароко

Стрелците обичат да са на открито, да изследват света като истински откриватели. За тях пътуването е не само удоволствие, но и начин да научат повече за света, за чуждите култури. Те ще се чувстват отлично в Мароко, където могат да съчетаят разходка в пустинята с откриване на културата на древните градове.

Вижте най-добрите пътешествия в Мароко!

КозирогСанторини

Козирогът работи здравата и също толкова усилия хвърля в почивката си. Обича места с история, където не просто да лежат по цял ден, а да има какво да откриват. Гръцките острови – начело с прелестния Санторини, са перфектната дестинация за представителите на тази зодия.

Вижте най-добрите пътешествия в Санторини!

ВодолейРусия

Това е най-любопитната зодия. Интересува се както от история и култура, така и от политика и традиции. Обича да задълбочава комуникацията си с хората, да открива какво се крие зад туристическата фасада. Затова и в Русия Водолеят би се чувствал отлично.

Вижте най-добрите пътешествия в Русия!

РибиШвеция

Рибите са мечтатели и харесват места, на които могат да релаксират, да наблюдават и по възможност да са близо до вода – под всякаква форма. Те са много духовни, интересуват се и от култура, така че дестинациите им трябва да имат от всички по малко. Биха се чувствали отлично в Швеция.

Вижте най-добрите пътешествия в Швеция!

>
01 януари 2021 г.

Тагове

летен туризъм

романтични места

семеен туризъм

забавления за деца

зодии

Забележителности наоколо

Избрани оферти