Евтина Нова година на една ръка разстояние

Посрещнете Нова година от другия край на границата и със сигурност цялата 2020-та ще ви върви на пътуване и приятни емоции! И разбира се, не е нужно да отидете на другия край на земното кълбо – на една ръка разстояние нашите мили съседи (и съседите на нашите съседи) ще ви посрещнат с топло гостоприемство, с шумни празненства, хубава храна, още по-хубаво вино и музика за душата. Ето няколко предложения за евтина Нова година недалеч от дома:

Остров Евия, Гърция

Остров Евия е разделен от континентална Гърция с пролив, широк едва 40 м. Тук можете да наблюдавате удивителен феномен на природата – на всеки 6 часа течението сменя посоката си. Не е случайно, че гръцките острови са любимо място за почивка на толкова много хора – имат не само чудесно време в края на декември, но и толкова много останки от славното си минало, че човек може да се почувства като истински Индиана Джоунс. Комбинирайте с разходка в Атина за пълно гръцко преживяване!

Вижте оферта за Нова година на остров Евия.

Атина, Гърция

Потопете се в магията на древността и в еуфорията на настоящето в гръцката столица Атина! Посрещнете Нова година с емоционалните гърци, разходете се по оживените улици на града, вижте местата, където се е зародила една от най-великите цивилизации. Тук са първият олимпийски стадион, храмовете на древногръците божества и впечатляващият Акропол!

Вижте офертите за Нова година в Атина.


Албания

Една новогодишна дестинация за тези, които имат вкус към новото и необикновеното, за тези, които обичат синьо море, меко време в края на декември и добри цени.

Вижте офертите за Нова година в Албания.

Черна гора и Дубровник

Спуснете се от величествените Динарски планини до екзотиката на Адриатическото крайбрежие. Котор, Будва и остров Свети Стефан са едни от най-красивите крайбрежни градове на Черна гора – със запазени древни крепостни стени, зад които посетителите могат да открият луксозни хотели и симпатични кафенета. Разходете се по тесните, виещи се улички на черногорските градове и се насладете на гледки към заливите. Прибавете към това и сякаш излезлия от приказка хърватски град Дубровник и ще получите перфектната балканска Нова година!

Вижте офертите за Нова година в Черна гора и Дубровник.

Виена и Будапеща

Коледните базари, ароматът на греяни ликьори и аристократичният блясък на Виена могат да са прекрасно начало на новата година. А ако ги съчетаете с невероятната Будапеща и унагрското гостоприемство, със сигурност началото на 2020-та ще е запомнящо се.

Вижте офертите за Нова година във Виена и Будапеща.

Ниш, Сърбия

Ако сте емоционална балканска душа, отправете се на запад, към Сърбия. Вижте как празнуват Нова година нашите съседи и им покажете как празнуваме ние. Разходете се из Нишката крепост и се насладете на сръбските месни специалитети за вкусно начало на Новата година.

Вижте офертите за Нова година в Ниш.


Белград, Сърбия

За Белград казват, че човек или никога не е бил там, или постоянно се връща. Няма начин да посетите сръбската столица веднъж и да не пожелаете да се върнете отново. Достатъчно е поне веднъж да поздравите с „Как си, брате?“ и ще получите в отговор широка усмивка. Плескавици, вешалици, сръбска сливова и изпълнения на живо от едни от най-големите сръбски музикални звезди, при това на брега на езеро – убедихме ли ви?

Вижте офертите за Нова година в Белград.

Още оферти за Нова година може да видите тук!

Дата: 15 октомври 2019 г.
4.5/5, 16636 гласа
Забележителности около Белград