Начало / Статии / Статии - Сърбия

Евтина Нова година на една ръка разстояние

Автор

/

Посрещнете Нова година от другия край на границата и със сигурност цялата 2021-ва ще ви върви на пътуване и приятни емоции! И разбира се, не е нужно да отидете на другия край на земното кълбо – на една ръка разстояние нашите мили съседи (и съседите на нашите съседи) ще ви посрещнат с топло гостоприемство, с шумни празненства, хубава храна, още по-хубаво вино и музика за душата. Ето няколко предложения за евтина Нова година недалеч от дома:

Солун, Гърция

Ако се замислите за Солун, първата картина, която изплува пред очите ви, почти сигурно е Бялата кула. Византийски църкви, римски конструкции, модерна архитектура, интензивен нощен живот и впечатляващи плажовe - всичко това е също Солун. Хората от Солун са известни из цяла Гърция със своята любезност и гостоприемство. Градът е популярен и със страхотната си кухня - никой не може да устои на вкусните сладки и пайове. Празненствата за Нова година в Солун започват още през деня и атмосферата по крайбрежната улица е идеален избор да посрещнете 2021 година на една ръка разстояние от България.

Вижте офертите за Нова година в Солун.

Атина, Гърция

Потопете се в магията на древността и в еуфорията на настоящето в гръцката столица Атина! Посрещнете Нова година с емоционалните гърци, разходете се по оживените улици на града, вижте местата, където се е зародила една от най-великите цивилизации. Тук са първият олимпийски стадион, храмовете на древногръците божества и впечатляващият Акропол!

Вижте офертите за Нова година в Атина.


Албания

Една новогодишна дестинация за тези, които имат вкус към новото и необикновеното, за тези, които обичат синьо море, меко време в края на декември и добри цени.

Вижте офертите за Нова година в Албания.

Виена и Будапеща

Коледните базари, ароматът на греяни ликьори и аристократичният блясък на Виена могат да са прекрасно начало на новата година. А ако ги съчетаете с невероятната Будапеща и унагрското гостоприемство, със сигурност началото на 2021-ва ще е запомнящо се.

Вижте офертите за Нова година във Виена и Будапеща.

Ниш, Сърбия

Ако сте емоционална балканска душа, отправете се на запад, към Сърбия. Вижте как празнуват Нова година нашите съседи и им покажете как празнуваме ние. Разходете се из Нишката крепост и се насладете на сръбските месни специалитети за вкусно начало на Новата година.

Вижте офертите за Нова година в Ниш.


Белград, Сърбия

За Белград казват, че човек или никога не е бил там, или постоянно се връща. Няма начин да посетите сръбската столица веднъж и да не пожелаете да се върнете отново. Достатъчно е поне веднъж да поздравите с „Как си, брате?“ и ще получите в отговор широка усмивка. Плескавици, вешалици, сръбска сливова и изпълнения на живо от едни от най-големите сръбски музикални звезди, при това на брега на езеро – убедихме ли ви?

Вижте офертите за Нова година в Белград.

Турция

Ако сте пропуснали лятната почивка в Турция, можете да наваксате по Нова година. Това е и един от най-бюджетните варианти за посрещане на празника в чужбина. Можете да изберете луксозен спа хотел из добре познатите Айвалък, Кушадасъ, да се спрете на космополитния Истанбул или да експериментирате с компактния и подреден град Чанаккале на брега на Дарданелите (и на една крачка от древна Троя).

Вижте актуалните оферти за Нова година в Турция!

*

Още оферти за Нова година може да видите тук!

03 ноември 2020 г.

Тагове

антични градове

антични театри

градове

гръцки острови

древногръцки градове

коледни базари

нова ггодина

нова година

острови

плажове

романтика

спа туризъм

Забележителности наоколо

Избрани оферти