Начало / Статии / Статии - Египет

Почивни дни около 22 септември – 8 идеи за екскурзии по света

Автор

/

Да си кажем истината, 20 дни платен годишен отпуск просто не стигат. Затова и всеки допълнителен ден, особено такъв, закачен за уикенда, се оползотворява по най-добрия възможен начин – с пътуване.

Ето няколко страхотни оферти за екскурзии, които особено ще ви харесат, ако обичате да скитате из нови места със или без водач, но винаги с откривателски нюх в куфара:

Мароко

Около 22 септември можете да пътувате из Мароко по толкова различни начини - на почивка в прочутия морски курорт Агадир, на обиколка из пустинята, по маршрута на имперските столици или приключение с джип по трасето на рали “Дакар”. 

Разгледайте най-добрите оферти за пътуване до Мароко!

Хургада

Египетският крайбрежен курорт Хургада има от всичко по много - божествени плажове със ситен пясък, плитки и топли води, красиви места за гмуркане, пустиня и бедуини, а едни от най-впечатляващите останки от Древен Египет са ви на една ръка разстояние.

Разгледайте най-добрите оферти за пътуване до Хургада!

Тунис

Тунис е там, където се срещат арабското, африканското и европейското. Тунизийското крайбрежие е пълно с отлични хотелски комплекси - някои само за възрастни, други специално създадени за семейства, трети - с луксозни спа центрове или собствен аквапарк. Остава ви само да си изберете точното място. 

Разгледайте най-добрите оферти за пътуване до Тунис!

Кападокия

Когато летните горещини започнат да отстъпват, скалните чудеса на Кападокия са още по-приятни за разходка. Сутрешният полет с балон е едно от най-невероятните преживявания, които можете да си подарите в Турция

Разгледайте най-добрите оферти за пътуване до Кападокия около 22 септември!

България

Циганското лято не е официален сезон, но е едно от най-добрите времена за екскурзия в България. Времето около 22 септември обикновено е чудесно за пътуване както из планините, така и за последни дни на морето или маршрути из градчета и селца във вътрешността на страната.

Разгледайте най-добрите оферти за пътуване в България около 22 септември!

Албания

Албания е чудесна дестинация за закриване на ваканционния сезон. Страната има плажове на две морета - Адриатическо и Йонийско, и дори в края на септември ще ви посрещне с чудесно време и слънчеви дни - а и тълпите ще са по-малко.

Разгледайте най-добрите оферти за пътуване до Албания!

Пулия

Допреди няколко години никой не знаеше що е то Пулия, но сега все повече туристи я свързват с приказните конусовидни къщички на Алберобело и удоволствието да откриват малки плажчета, тайни заливчета и непознати гледки по тези части на Италия.

Разгледайте най-добрите оферти за пътуване до Пулия!

Крит

За разлика от много от гръцките острови, които са пълни с хора само през лятото, Крит е място, което е оживено целогодишно. Възползвайте се от топлите есенни дни, за да обиколите най-големия гръцки остров, да плавате или да направите преходи във вътрешността му.

Разгледайте най-добрите оферти за пътуване до остров Крит!

>
04 септември 2023 г.

Тагове

дълъг уикенд

семеен туризъм

любопитно

уикенд

Пътуване и Ковид

Забележителности наоколо

Избрани оферти