Начало / Статии / Статии - Италия

Най-изгодните пътувания през септември и октомври

Автор

/

Сезонът на почивките и екскурзиите продължава чак до края на октомври. Това не само е възможно, но е и най-добрият начин да удължите лятото с месец-два, като отидете малко по на топло.

През септември и октомври цените на много дестинации значително падат, тълпите намаляват, а времето е приятно. На места можете спокойно да плажувате в края на октомври. Истински рай за тези, които си мечтаят лятото да трае вечно!

Вижте кои са най-изгодните оферти за пътувания за септември и октомври:


1. Почивка в Пулия и Базиликата в Италия

В края на сезона можете да почивате в Италия на цени, по-евтини от Гърция, като получите съвършени плажове и отлично обслужване. Плюс италианска храна. Пулия и Базиликата се намират до „тока“ на Ботуша и освен с пясъчните си плажове, са известни с многото зеленина и едни от най-добрите италиански вина. Имате и десетки забележителности, от които да избирате за екскурзии в района.

Вижте най-изгодните оферти за почивка в Пулия.

2. Израел

Обиколката на Израел отнема минимум седмица, но тази екскурзия е събрала най-интересното от държавата в 5 дни. Вижте десетки забележителности в няколко израелски града (Йерусалим, Витлеем, Тел Авив, Хайфа, Назарет и др.) и се възползвайте от възможността да се изкъпете в най-соленото море в света – Мъртво море.

Вижте най-изгодните оферти за екскурзия до Израел.

3. Почивка в Бая Домиция

Още една възможност да удължите лятото с поне месец, като се къпете във водите на Тиренско море. Бая Домиция се намира на красиво крайбрежие с куп забележителности наоколо – остров Капри, Неапол, Помпей, Везувий, и разбира се, невероятно вкусната неаполитанска кухня.

Вижте най-изгодните оферти за почивка в Бая Домиция.

4. Остров Санторини

Един от най-живописните гръцки острови, любимо място на туристи от цял свят. Черните и червените вулканични плажове, калдерата – следата, останала от избухването на вулкан, идиличните бяло-сини къщички, цветята по прозорците, прясната морска храна, чаша рецина по залез... Кой казва, че съвършенството е непостижимо?

Вижте най-изгодните оферти за почивка в Санторини.

5. Албания – земята на орлите

Албания е една от балканските държави, които познаваме най-малко. Изберете мекото време на есента, за да посетите най-емблематичните места в Страната на орлите, със спирка в Охрид по пътя.

Вижте най-изгодните оферти за екскурзия до Албания.

6. Коста де Росас – почивка в Испания и Франция

Независимо дали имате нужда от няколко дни безгрижно плажуване или искате да обиколите градове в Испания, Франция и Андора, Коста де Росас е перфектна отправна точка. Оттук можете да отидете на сафари във Франция (точно така, сафари във Франция), да посетите малкото княжество Андора или да се потопите в мистичния свят на Салвадор Дали и да посетите някои от неговите творения.

Вижте най-изгодните оферти за почивка в района на Малага.

7. Мароко – имперски тур

Екзотичното Мароко ви очаква с впечатляващото си имперско минало – Рабат, Маракеш, Казабланка, Мекнес, Фес... Потопете се в невероятната мароканска атмосфера за седмица, за да поставите достоен край на лятото.

Вижте най-изгодните оферти за екскурзия до Мароко.

Снимки: Thinkstock/Gulliver

26 август 2015 г.

Тагове

екзотика

летен туризъм

романтични градове

семеен туризъм

забавления за деца

Забележителности наоколо

Избрани оферти