Начало / Статии / Статии - Италия

Свети Валентин в Европа - 10 изгодни оферти

Автор

/

Ако Свети Валентин ви звучи като идеален повод да избягате някъде далеч само с половинката, трябват ви само самолетни билети и хотел, а романтичните разходки и други занимания си зависят от вас.

Без шумни групи, без безкрайно обикаляне по забележителности – следващите оферти за пътуване на Свети Валентин са не само перфектни за двама, но и са на супер изгодни цени.

Свети Валентин в Неапол

Изкачете се на вулкана Везувий, разгледайте останките от древния град Помпей или просто се насладете на прекрасните италиански вина и кулинарни изкушения. Не е за подценяване и че Неапол има свойството да е по-топъл от България през зимата.

***

Свети Валентин в Берлин

Берлин, някогашната разделена столица на Германия, днес е един от най-богатите на субкултури градове в света, където всеки ще намери своята среда. Бранденбургската врата, Райхстага, замъкът Шарлотенбург са сред емблематичните забележителности в града, но дори и да се отдадете на безцелни разходки из малките арт и модни магазинчета или да се впуснете да изследвате местната кафе и бирена сцена, Берлин винаги ще ви вдъхнови да опитате нещо ново.

***

Свети Валентин в Атина

Ако още не сте се качвали на Акропола, не сте пили кафе в стария квартал Плака и не сте се скитали сред сергийките на малкия квартал Монастираки, средата на февруари е перфектното време да го направите. С любимия човек.

***

Свети Валентин в Рим

Рим няма равен, никой град не може да се мери с неговите художествени, исторически и архитектурни богатства, никой град не ви дава възможността да се запознаете с толкова много забележителности както италианската столица. Ла долче вита за двама!

***

Свети Валентин в Париж

Какво по-хубаво от празника на влюбените в града на любовта и романтиката. Казват, че в Париж трябва да дойдеш само веднъж... за да се влюбиш.

***

Свети Валентин във Флоренция

Италианската столица на творчеството и изкуствата – какво по-добро място да отпразнувате любовта си от гледка към цветните покриви на Флоренция!

***

Свети Валентин във Валенсия

Валенсия, кралство на портокалите и на ренесансовите и барокови сгради, което след залез слънце кипи от живот в нощните клубове и тапас барове.

***

Свети Валентин във Венеция

Ако и вие като писателят Хърман Мелвил предпочитате да сте във Венеция в дъждовен ден, отколкото във всеки друг град в слънчев ден, Свети Валентин е подходящ ден. Дори и да не е дъждовен.

***

Свети Валентин в Мадрид

Подарете си три дни в града, който ще ви очарова и през деня, и през нощта с културата, изкуството, парковете и оживените си барове.

Свети Валентин в Барселона

Вторият по големина град в Испания и първият избор на туристите – Барселона няма да ви разочарова.

Снимка: iStock by Getty Images

Виж всички оферти за Свети Валентин.

>
29 януари 2024 г.

Тагове

идеи за уикенд

романтика

романтични градове

романтични места

свети валентин

Забележителности наоколо

Избрани оферти