Начало / Статии / Статии - Испания

Нова година в Испания или Италия - оферти на топло в Европа

Автор

/

Ако зимата не е вашият сезон и бихте предпочели празничните фойерверки в полунощ да посрещнете на някое по-топло място, няма нужда да ходите на другия край на света. Испания и Италия не само често са метеорологично по-сгряващи новогодишни дестинации, но и техните огнени жители ще ви потопят във вихъра на празника, както го правят южните народи!

Нова година в Мадрид

Базирайте се топ центъра на Мадрид и се отдайте на няколко дни безгрижие по испански. Дворци, световни галерии, фламенко и възможност да отскочите до Толедо

4 дни/ 3 нощувки, самолет

385 евро. Вижте подробна оферта.

***

Нова година в Барселона

Барселона е един от най-парти градовете в Европа, каква по-добра дестинация за посрещането на Нова година! Комбинирайте невероятното разнообразие от забележителности на града с безкрайното веселие по барове и улици.

5 дни/ 4 нощувки, самолет

990 лв. (ако резервирате до 30 ноември, след това – 1050 лв.) Вижте подробна оферта.

***

Нова година в Италия

Уверете се с очите си - и с всичките си сетива - как италианците постигат ла долче вита по всяко време на годината, като изберете дестинацията за празничното посрещане някъде на Ботуша.

Рим, Милано, Неапол, Бари, Пулия, Сицилия...
Цените започват от 720 лв. за 4 дни със самолет и включени летищни такси. Вижте най-добрите оферти за пътуване в Италия.

Снимки: Thinkstock/Gulliver

>
30 ноември 2015 г.

Тагове

културен туризъм

нова година

романтични градове

семеен туризъм

Забележителности наоколо

Избрани оферти