Начало / Статии / Статии - САЩ

Как да видиш Бостън отвисоко

Автор

/

Има хора, за които един град не се брои за посетен, ако не са се качили на някое високо, панорамно място и не са го видели от птичи поглед. Ако и вие сте от тях, мястото с най-добрата гледка към Бостън отвисоко е от наблюдателна площадка Skywalk Boston.

От повече от 200 м и на 360 градуса светът изглежда иначе, особено в меките цветове на залеза.
За разлика от повечето наблюдателни площадки, тук не просто си плащате за достъп за гледка отвисоко, а получавате и истинска разходка в истории. Можете да вземете аудиогид, който ще ви пренесе сред най-емблематичните за Бостън места, като има специална версия за деца.

Най-доброто време да сте тук е по залез. За удобство в сайта до работното време има часвоник, който посочва часът на залеза за съответния ден – за да не се окаже, че сте се движили в друга часова зона.
Обиколката включва и музей Мечтите за свобода, който разказва за сложния и хармоничен живот на цветните обитатели на Бостън. Това е един от най-културно разноликите градове, в който всеки трети жител е роден в чужбина и се говорят над 140 езика.

А краят – той всъщност поставя ново начало. След като изгледате невероятното филмче „Криле над Бостън, не само ще сте имали чувството, че сте прелетели над целия град, но и ще имате куп идеи за интересни места, които да посетите. Така че най-добрата идея е да започнете обиколката си на Бостън именно оттук.

Повече информация за наблюдателната площадка, цени и работно време вижте тук.

>
29 август 2016 г.

Тагове

ски дестинации

гледка от високо

Забележителности наоколо

Избрани оферти