Начало / Статии / Статии - Австрия

Нова година в Европа - празнични идеи за пътуване!

Автор

/

Ако си мечтаете за вълнуващо посрещане на Нова година, Европа има безкрайни възможности. Кажете си наздраве в полунощ във Виена, с гледка към Айфеловата кула, с танцова стъпка и сангрия в ръка в Испания... тези и още много идеи в нашите предложения с най-добрите оферти за Нова година в Европа:

Нова година в Прага

Снимка: iStock by Getty Images

Зимно време столицата на Чехия е истинска зимна приказка - покритите със сняг покриви на църквите и дворците в стария град отразяват празничните светлини, а на коледните базари можете да опитате всички традиционни вкусотии за района.

>>> ВИЖ ОФЕРТИТЕ ЗА НОВА ГОДИНА В ПРАГА! >>>

Нова година в Рим

Рим е любима новогодишна дестинация, защото градът обикновено предлага градуси много над нулата, плюс еуфоричната атмосфера на италианската столица.

>>> ВИЖ ОФЕРТИТЕ ЗА НОВА ГОДИНА В РИМ >>>

Нова година в Испания

Посрещнете Нова година в цветна Испания, където сняг едва ли ще има, но испанците празнуват с много настроение и страст. Независимо дали ще изберете да празнувате на площад в Барселона, Мадрид или Валенсия, или пък ще предпочетете някой от крайбрежните курорти Коста дел Сол или Коста де ла Лус, фиестата с танци и сангрия до зори е гарантирана!

>>> ВИЖ ОФЕРТИТЕ ЗА НОВА ГОДИНА В ИСПАНИЯ >>>

***

Нова година в Париж

Градът на светлината е пълно въплъщение на името си на Нова година. Да си кажете наздраве в полунощ с гледка към Айфеловата кула – безценно!

>>> ВИЖ ОФЕРТИТЕ ЗА НОВА ГОДИНА В ПАРИЖ >>>

Нова година в Монако, Френската и Италианската Лигурска Ривиера

Нова година по Лигурското крайбрежие с неговите красиви плажове и невероятна атмосфера. В полунощ ще бъдете част от невероятната атмосфера на площада пред казиното в Монте Карло.

Нова година във Виена

Виена през зимата е като излязла от приказка на Андерсен. Бъдете в града на изкуството и живата младежка култура точно в полунощ, а за разширяване на хоризонтите, може да се отбиете и до Братислава.

>>> ВИЖ ОФЕРТИТЕ ЗА НОВА ГОДИНА ВЪВ ВИЕНА >>>

Снимки: Thinkstock/Gulliver

>
17 ноември 2023 г.

Тагове

зимен туризъм

идеи за уикенд

нова година

романтични градове

семеен туризъм

Забележителности наоколо

Избрани оферти